Gość Guest Napisano 2 Marca 2014 #126081 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Witam, co Wy na to aby na serwerze zaistniał MOD BF2 ? Chodzi mi o to, że nie na zdobywanie odznak, ale by pokazywało ile mamy fragów oraz rangę. Sądzę, że to nie jest takie złe, czekam na wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Marca 2014 #126082 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Jestem jak najbardziej za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Marca 2014 #126083 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Może być :> Czemu nie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yo00n Napisano 2 Marca 2014 #126093 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Również na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Marca 2014 #126094 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Ja też mogę być za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Marca 2014 #126121 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 A ja jestem na nie. Znam wielu graczy, których podobne urozmaicenia zniechęcają. Swego czasu na jednym serwerze została dodana ta modyfikacja i okazała się niewypałem. Serwer zmierza w dobrym kierunku, nie sądzę, aby było nam to potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Marca 2014 #126122 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Marca 2014 #126125 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 n ty, a co tu ma być wypałem ? ;o Jak odznaki i tak by były wyłączone i pokazywało by tylko ilość fragów, rangę oraz ile potrzebujemy jeszcze na następną rangę... Odznaki będzie się zdobywać, ale i tak one są wyłączone, więc nie wiem co ma nie wypalić, ale ok, Twoje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Marca 2014 #126135 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Ja proponuję wgrać mod "bf4" nie jest to duży wydatek a urozmaica grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 2 Marca 2014 #126140 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Ja tez jestem na Nie. W końcu jest jakieś dobre FFA na sieci, i jest genialne. Nie róbmy z niego syfu, dodajac jakieś odznaki i statystyki zabić. Niech powstanie serwerze FFA + bf2 i będzie git, a nie tak... Zostawmy to FFA w spokoju, jest dobrze teraz ! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Marca 2014 #126146 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Jestem przeciwny zmienianiu obecnego FFA. Serwer był 4ty w Polsce z tematyki FreeForAll, lecz przez ostatnie problemy z Hostingiem ( damm..) spadł. Ale mamy ogarniętą ekipę Administracyjną oraz stałych graczy. Serwer praktycznie cały dzień full, wyjdziemy znów ma właściwe tory i zaatakujemy top 3 a następnie top 1. Wspólnymi siłami jest to możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Marca 2014 #126184 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Moim zdaniem, FFa to FFa nie jakieś dodane mody typu BF2. Odznaki bla, bla, bla.. FFa jest po to by jakby to ująć, uczyć się gry. Jak większość pewnie wie, mod BF2 ma te odzanki i są w tym jakieś dodatki typu, mniejsza widoczność itd. Jestem jak najbardziej na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezesik Napisano 2 Marca 2014 #126365 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 jestem na nie po co Ci takie cos jak maja byc odznaki wylaczone to nie ma sensu tego nawet wgrywac:) dobrze jest Jak teraz Jest;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 3 Marca 2014 #126393 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ode mnie nie. Dobrze jest tak jak jest i nie potrzebny mod bf2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Marca 2014 #126394 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi