Guest Guest Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Nick cheat`era:trzciina Godzina, data zdarzenia:8:32 Mapa:de_inferno Serwer:DD2+DM Link do demka:http://speedy.sh/UfVNV/Untitled.zip STEAM_ID/IP cheat`era: 83.9.39.125 Uzasadnienie:Gram sobie z innymi na DD2 i idę po cichu na B nikogo tam niebyło a przez ściane(nie tą co większość skanuje) dostałem heada. iInnym razem jestem na trupie to też przez ściane we mnie walił i był naswoim respie jak sie na gale idzie. Proszę o zrobienie coś z tym bo on pisał ''to skil nie czity'' a nietlyko mnie zabijał przezściany.Na początku myslałem że to zwykłe skany ale potem to już wh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Czemu nikt tego nie sprawdza jak inne posty które były później są uż zamknięte! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sy[K]uS Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Musisz zrobić normalne demko za pomocą gry. Wpisując w konsole record "tutaj nazwe demka", np record odpal Wtedy demko będzie w formacie .dem. Tutaj wrzuciłeś w mp4 Aby skończyć nagrywać wpisujesz "stop" w konsole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sy[K]uS Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sy[K]uS Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...