Gość Guest Napisano 2 Marca 2014 #125906 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Twój nick podczas gry: @@ ByleDoPiatku @@ Godzina, data zdarzenia: 01.03.2014 r przed godziną 00.00 Mapa: ONLY DD2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 0 : 65897347 Uzasadnienie: Siemanko Wiem , że już późno i ze pewnie nie dostanę UB i będę musial poczekać aż się on zakończy . Ale chciałbym dla zasady i równego traktowania panów adminów przedstawić swoja wersje wydarzeń . Więc tak grałem sobie i faktycznie kampiłem na respie tylko że to było 1 raz bo nie było innego wyjścia ;D , nie zostałem upomniany , nie dostałem kicka , slaya , deda tak jak jest to w przypadku innych graczy . Dopiero za notorycvzne kampienie dostaje się bana tak przynajmniej było w przypadku innych graczy . Po czym dostawali bany na 5 minut i wracali ja dostałem na 3 h ... 2 faktem jest to , że może pan admin się pomylił ? Ponieważ kickał innego gracza ( nie pamiętam już nicku ale miał vipa ) , który po tym kicku zaczął obrazać pana Paulinka i mu ubliżać a ja dostałem za obraze chociaż nikogo nie obraziłem ani nie miałem podstawy żeby tego robic ?? Może dałoby się coś zrobić , jeżeli będzie taka możliwość bo to raczej pomyłka ze strony pana Paulinka . Pozdrawiam i miłej gry . A jeżeli obrażałem chociaż wiem , że tego nie robiłem to proszę o jakiś dowód w postaci ssa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Marca 2014 #125910 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Dziwna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Marca 2014 #125920 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Zapraszam admina banującego do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Marca 2014 #125998 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 godzina 0:02 niedziela, 2 marca 2014, można pobrać demko, przeczytać co napisałeś. O tym respie upominam prawie co runde na y@. Toleruje "kolezenska" obraze, typu "Paulina Ty bocie, lezysz i kwiczysz" Jednak nie pozwalam sobie na cisniecie Bo jak ktos zobaczy slabosc, to bedzie jechal caly czas, jak w wiezieniu Btw, ban wszedl, poszedles spac, wczescniej dzisiaj wstales, wiec powinnes byc zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Marca 2014 #126040 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 No i tu się mylisz ściągnij demo i zobacz kto pisał tak do Ciebie... Bo chyba Ci się coś pomyliło " koleżko " Ja dobrze pamiętam tą akcję i pamiętam typa co Cię wyzywał i to nie byłem nim ja to po primo , po drugie jeżeli nie mam racji przeproszę Cię ( chociaż wiem , że mam) , jeżeli to Ty nie masz racji czekam na przeprosiny z Twojej strony ..... Zapraszam do ściagniecia demka z tego momentu i przyznania się do błędu ... PS. Ban już dawno minął ale nikt mi nie będzie wmawiał , że obrażałem i nie będę dostawał nie słusznych banów jak na to nie zasłużyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 2 Marca 2014 #126091 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 zatem paulinka pobierz demko i podaj czasy tej sytuacji albo wrzuć screena twoja rolą jako admina po zbanowaniu gracza jest przygotowanie się do ewentualnego odwołania i dostarczenie dowodów winy gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Marca 2014 #126161 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Dobra, demo nie chce mi sie otworzyc, z reszta z pobraniem tez kiszka, nie wiadomo dlaczego, wiec niech Ci bedzie, ze zrobilem blad i nie dalem bana odpowiedniej osobie, a zeby bylo jeszcze lepiej: PRZEPRASZAM. I juz mamy problem rozwiazany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Marca 2014 #126278 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Trochę już się znamy i wiem, że bezpodstawne bany nigdy nie były twoją specjalnością, jednak mimo wszystko musisz zawsze zatroszczyć się o dowody, aby w takich sytuacjach jak ta wszystko było jasne i przejrzyste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Marca 2014 #126279 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi