Guest Guest Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Twój nick podczas gry: @@ ByleDoPiatku @@ Godzina, data zdarzenia: 01.03.2014 r przed godziną 00.00 Mapa: ONLY DD2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 0 : 65897347 Uzasadnienie: Siemanko Wiem , że już późno i ze pewnie nie dostanę UB i będę musial poczekać aż się on zakończy . Ale chciałbym dla zasady i równego traktowania panów adminów przedstawić swoja wersje wydarzeń . Więc tak grałem sobie i faktycznie kampiłem na respie tylko że to było 1 raz bo nie było innego wyjścia ;D , nie zostałem upomniany , nie dostałem kicka , slaya , deda tak jak jest to w przypadku innych graczy . Dopiero za notorycvzne kampienie dostaje się bana tak przynajmniej było w przypadku innych graczy . Po czym dostawali bany na 5 minut i wracali ja dostałem na 3 h ... 2 faktem jest to , że może pan admin się pomylił ? Ponieważ kickał innego gracza ( nie pamiętam już nicku ale miał vipa ) , który po tym kicku zaczął obrazać pana Paulinka i mu ubliżać a ja dostałem za obraze chociaż nikogo nie obraziłem ani nie miałem podstawy żeby tego robic ?? Może dałoby się coś zrobić , jeżeli będzie taka możliwość bo to raczej pomyłka ze strony pana Paulinka . Pozdrawiam i miłej gry . A jeżeli obrażałem chociaż wiem , że tego nie robiłem to proszę o jakiś dowód w postaci ssa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Dziwna sprawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Zapraszam admina banującego do wypowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 godzina 0:02 niedziela, 2 marca 2014, można pobrać demko, przeczytać co napisałeś. O tym respie upominam prawie co runde na y@. Toleruje "kolezenska" obraze, typu "Paulina Ty bocie, lezysz i kwiczysz" Jednak nie pozwalam sobie na cisniecie Bo jak ktos zobaczy slabosc, to bedzie jechal caly czas, jak w wiezieniu Btw, ban wszedl, poszedles spac, wczescniej dzisiaj wstales, wiec powinnes byc zadowolony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 No i tu się mylisz ściągnij demo i zobacz kto pisał tak do Ciebie... Bo chyba Ci się coś pomyliło " koleżko " Ja dobrze pamiętam tą akcję i pamiętam typa co Cię wyzywał i to nie byłem nim ja to po primo , po drugie jeżeli nie mam racji przeproszę Cię ( chociaż wiem , że mam) , jeżeli to Ty nie masz racji czekam na przeprosiny z Twojej strony ..... Zapraszam do ściagniecia demka z tego momentu i przyznania się do błędu ... PS. Ban już dawno minął ale nikt mi nie będzie wmawiał , że obrażałem i nie będę dostawał nie słusznych banów jak na to nie zasłużyłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 zatem paulinka pobierz demko i podaj czasy tej sytuacji albo wrzuć screena twoja rolą jako admina po zbanowaniu gracza jest przygotowanie się do ewentualnego odwołania i dostarczenie dowodów winy gracza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Dobra, demo nie chce mi sie otworzyc, z reszta z pobraniem tez kiszka, nie wiadomo dlaczego, wiec niech Ci bedzie, ze zrobilem blad i nie dalem bana odpowiedniej osobie, a zeby bylo jeszcze lepiej: PRZEPRASZAM. I juz mamy problem rozwiazany Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Trochę już się znamy i wiem, że bezpodstawne bany nigdy nie były twoją specjalnością, jednak mimo wszystko musisz zawsze zatroszczyć się o dowody, aby w takich sytuacjach jak ta wszystko było jasne i przejrzyste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...