Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125610 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 nazwa:Worm bronie: ak47 i M4 opis: ma eliminator rozrzutu 2skoki i 2miny nazwa:Kradziej bronie M4 opis: moze ukrasc wrogomi perk a nawet bron nazwa:Bolek bronie:m5 opis: 2he 3skoki 15dmg+inta z m5 nazwa: katolik bronie Ak47 aug opis: 2skoki 1duch na nozy jest 90%nie widzialny nazwa:Niszczyciel bronie M4 <------------ ta klasa jest podobna do cybersuit opis: 4skoki 3rakiety mniej widzilany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 1 Marca 2014 #125614 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 No więc tak Worm: Podobna do reapera, chociaż fajna mógłbym być za . Kradziej: Bardzo fajna klasa nie mam nic do niej tak więc można wprowadzić ją w życie naszego serwera . Bolek: Trochę za mocna klasa, coś w podobie do Amadeusza, jak by naprawili klasę Amadeusz to nie trzeba tej klasy . Katolik: Hmm coś w podobie ninji, myślę ze dość tych klas z niewidzialnością . Niszczyciel: Klasa za dużo przesądzona jak dla mnie. Nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125615 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Te klasy moga byc premium lub nie premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125616 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Czyli kradzie jmoze byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125617 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 A jak zrobicie ta klase np premium to dostane ja na miecha za free? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 1 Marca 2014 #125620 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Proszę nie spamować, wystarczy edytować post, nie pisać jeden pod drugim. Klasa "Kradziej" Jak dla mnie powinna być no premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 1 Marca 2014 #125712 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Jak dla mnie to podobne klasy są na serwerze już 1. klasa początkowy raper jak dla mnie klasa za silna i był by znowu płacz 2. klasa podobna do ducha generała tylko dodałeś że może kraś broń czyli ją skopiować 2. klasa ulepszony amadeusz 4. klasa taka lekko ulepszona ninja 5. klasa jak sam przyznałeś pogorszony cyber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #126762 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 1.Tak 2.Tak 3.Tak 4.Tak 5.Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 4 Marca 2014 #126823 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi