Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125593 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Nick: jeste cygan Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): duże osiągnięcie w byciu adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 4 lata Steam ID: STEAM_0:1:11870867 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=jeste+cygan&Search=Search dużo siędze na serwerze w 2dni zrobiłem tyle h więc możecie oczywiście być na "nie" bo nie mam tyle h ile musi być. ale siędzie dużo na serwerze jak i na forum. Dlaczego TY .!: tak jak wyżej napisałem dużo przesiaduje na serwerze, zawsze jakiś botek wejdzie a admina np chwilowo nie ma więc ja bym się nadał na admina. miałem admina na innej sieci ponad 2 lata ale tamte forum padł więc tu przyniuchałem do was hehe Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-6h Kontakt: steam-jeste cygan | multi-head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 1 Marca 2014 #125595 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 No nie masz tych 80h, ale widać że starasz się, widuje Cię czasami, pobądź trochę więcej z nami. Ale jestem na małe TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125612 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Postaraj się zwiększyć godziny. Na obecną chwilę jestem NEUTRAL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125618 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Dobij godziny i otworzymy twoje podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Marca 2014 #124107 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362168 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi