Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125079 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Program, którym się posługujesz: Adobe PhotoShop CS6 W czym się specjalizujesz: Grafika rastrowa, retusz wizualny Jak długo zajmujesz się robieniem grafiki: Grafika jeszcze nigdy nie miałem. Robię grafikę 4-5 lat.Kilka Twoich prac: Robiłem je większe. Nie wiem co się stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125081 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 1. Nie umiesz napisać własnego podania tylko skopiować inne? 2. Pokaż SS jak pracujesz w PhotoShop i na projekcie ma być napis Nazi 3. Prace amatorskie, tło pobrane, napis, obramowanie Na nie + wytłumacz mi znaczenie słowa retusz wizualny, bo to też skopiowałeś http://multi-head.pl/topic/22941-grafik-raaku/ Ciekawe że jakoś praktycznie to samo napisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 28 Lutego 2014 #125082 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Najlepsze to ostatnie. Zdj kalendarza. Nie wierzę abyś robił to 4 lata... JN$$R zajmuje się tym miesiąc, a prace robi o niebo lepsze. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125083 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Robisz to w 4-5 lat ? Przepraszam, ale to jest śmieszne, na pierwszym zdjęciu napisałeś tylko 'naZi' takie coś mógłby zrobić każdy. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 28 Lutego 2014 #125085 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Nie wiem czy powinienem się wypowiadać, bo na grafice się zbyt nie znam no ale bez przesady. Gdybyś się postarał i przynajmniej miesiąc poćwiczył to było by widać efekty. Na każdej z prac tło skopiowane i dodany napis. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 28 Lutego 2014 #125092 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Na nie. Poćwicz więcej ponieważ przedstawione prace są za słabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125098 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Jestem na Nie twoje prace są na poziomie minimalnym,poćwicz jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125102 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Temat do Zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Marca 2014 #127836 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego grafika. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361815 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Grafik " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi