Gość Guest Napisano 27 Lutego 2014 #124607 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Data i godzina: 27.02.2014 16:20 Nick admina/gracza, który zawinił: MikeWeed Dowody: Niestety nie zdążyłem zrobić screena ;/ ale mam nadzieje, że wycinek z konsoli starczy PTB: Koniec rundy, sprawdzam druzyny. PTB: Przerzucam MikeWeed do CTs VenoM< : /ks Counter-UAV wezwany przez VenoM< MikeWeed killed Orzel =P with rocket MikeWeed killed alexmat123 with rocket MikeWeed killed TOreTO with rocket MikeWeed killed VenoM< with rocket MikeWeed killed NEq with rocket Świadkowie: Gracze na serwerze Uzasadnienie: Rozpoczyna się runda a ADMIN MikeWeed użył Modułu odrzutowego i był w ciągu 3sec na respie i użył rakietki. Oczywiście na respa i przed 7sec. I ten admin ma być przykładem dla graczy ? Prosze o wyciągnięcie konsekwencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 27 Lutego 2014 #124613 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Wycinek z konsoli nie jest niestety dowodem. Następnym razem zrób ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Lutego 2014 #124618 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Zrzut z ekranu lub demo to jedyne wyjścia. Mimo wszystko zachęcam wszystkich (zwłaszcza opiekuna serwera) do bacznej obserwacji. Tematu nie zamykam, być może oskarżony chciałby dodać coś od siebie, jestem ciekaw jego odpowiedzi. Proszę was o uniknięcie zbędnego spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lutego 2014 #124621 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 na szczęście na serwerze był wtedy strażnik teksasu (JA ) 13. Nie strzelamy z jakiejkolwiek broni, bfg, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado i de_rats_1337 przez pierwsze 7 sekund rundy. to była mapa de_westwood ale mimo to zachowanie Mike było dosyć nieuczciwe powiedzmy. sorry Mike ale to było poprostu lamerskie. niech każdy oceni czy skarga słuszna czy nie: http://speedy.sh/j7tbE/mikeweed2.dem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Lutego 2014 #124744 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Venom niestety regulamin to regulamin, nie obejmuje westa, tak więc według mnie skargę można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lutego 2014 #124783 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Dokladnie tak jak mówi evo, 7s tylko obowiązuje ratsa i eldorado Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lutego 2014 #124798 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 No zgadzam sie, ale moze warto byłoby jakies delikatne poprawki wnieść do regulaminu. Na demku widać ze gracze nie zdążą sie ruszyc a juz nie żyją. Mike to nic osobistego ale na twoim przykladzie mozna np jakies wnioski wyciagnac. Kocham Was Misie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 27 Lutego 2014 #124808 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Skarga wyjaśniona. A uwagi co do regulaminu zostawiam dla Opiekuna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 27 Lutego 2014 #124809 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi