Gość Guest Napisano 26 Lutego 2014 #124279 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Podania o Admina na JAIL'u Kryteria i wzór podania na admina JAIL BREAK Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria: - Wchodzenia raz dziennie na forum, Tak - Posiadanie mikrofonu, Mam - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, Tak - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy, mam jeden konflikt z leworwerem, ponieważ cały czas robi na mnie fk - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, Nwm czy wzorem, ale trochę ludu mnie lubi :3 - Minimum 30h przegrane na serwerze,http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=uspokuj+sie+bo+dostaniesz+wpier&Search=Search - Mile widziane aktywne konto steam, Mam Wzór podania: Nick: Uspokuj sie bo dostaniesz wpier Wiek: 14 Doświadczenie (w byciu adminem): Raz na cod mod Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4/10 Staż w CS-sie: 3/4 lata Steam / NonSteam: Steam ( Scherdinger ) Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Dlaczego TY .!: Jestem ogarniętym graczem, nie ma mnie często w ct ponieważ mam zakaz, przez to, że byłem kiedyś głupi Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2/3 h Kontakt: Steam Scherdigner, ts i może założę gg :3 Ps: Nie pisać że nie jestem w ct, bo mam zakaz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2014 #124282 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Na nie... watpie abys mial 14 lat, znajomosc w skali 1-10 ocenione na 410 to troche duzo, masz zakaz bycia w ct - wyjasnij to z zakazem nie masz szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2014 #124296 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Na nie... watpie abys mial 14 lat, znajomosc w skali 1-10 ocenione na 410 to troche duzo, masz zakaz bycia w ct - wyjasnij to z zakazem nie masz szans Wiem. Wyjaśniam to właśnie teraz z Malu. Pisze żebym podał mu nick z gry, podałem A 14 lat to mam, ale wiesz jak to z mutacjami ;3 raz jak 6 latek raz jak 17 latek Poprawiłem na 4/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 26 Lutego 2014 #124297 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 1. Nie masz 14 lat co mówi Twój głos, 2. Zakaz na CT Cię nie usprawiedliwia 3. Aktywność na forum praktycznie zerowa 4. Nie udzielasz się 5. Spinasz, wyzywasz graczy +widywany NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 26 Lutego 2014 #124298 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Na nie. Masz bana na CT i starasz się o admina ? Pierw napisz odwołanie od bana, pograj w CT i pokaż że ogarniasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2014 #124314 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Jestem na nie: -Brak mutacji -Ban na ct -Czasem wyzywasz graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 26 Lutego 2014 #124323 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Wszystko to brak mutacji oraz ban na ct, na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2014 #124419 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Jestem na nie -Wpadasz w kłotnie z graczami a admin ma być bezknfliktowy i ma dawać przykład innym graczom. -Ban na ct mówi sam za swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 27 Lutego 2014 #124516 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Posiadasz bana na CT ze względu na brak mutacji a w efekcie nie możesz zostać adminem. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi