Go艣膰 Guest Napisano 26 Lutego 2014 #124153 Udost臋pnij Napisano 26 Lutego 2014 1. Nick na TS: Smyku 聽 2. Wiek 16 聽 3. Do艣wiadczenie: 聽Spore, to tak umiem robi膰 kana艂y,dodawa膰 rangi zbanowa膰/wyrzuci膰 te偶 potrafie jak nie umie si臋 osoba zachowa膰 聽 4. Mikro(obowi膮zkowe): 聽tak 聽 5. Ile dziennie po艣wi臋casz na TS?: 聽2h-5h 聽 6. Dlaczego w艂a艣nie ty: 聽Jestem cz臋sto na ts'ie chcia艂bym pomaga膰 nowym 聽osob膮 kt贸re wbij膮 na ts'a聽 聽 7. Co wprowadzisz na naszego TS: Kulture, dobr膮 atmosefere, du偶膮 pomoc 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 26 Lutego 2014 #124243 Udost臋pnij Napisano 26 Lutego 2014 Jestem na TAK 聽 Smyku,ogarni臋ty bardzo du偶o mi pomaga wi臋c b臋dzie ta偶 ni贸s艂 pomoc innym graczom,wi臋c tak jak wspomnia艂em wy偶ej jestem na tak 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 26 Lutego 2014 #124252 Udost臋pnij Napisano 26 Lutego 2014 Jestem Neutralny. 聽 聽 聽 Wiek jak dla mnie to Tw贸j - 聽 Do艣wiadczenie wed艂ug Ciebie du偶e ale mo偶e co艣 wi臋cej by艣 napisa艂... np na jakiej podstawie tak wnioskujesz?聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 26 Lutego 2014 #124299 Udost臋pnij Napisano 26 Lutego 2014 Oczywi艣cie wielkie tak. Bardzo aktywny, pomocny jak i mi艂y. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 26 Lutego 2014 #124371 Udost臋pnij Napisano 26 Lutego 2014 na Nie, nie widuje Ci臋 w obrebie administracyjnym ts3, 偶adnych przesiadywanek z modami na kana艂ach, i podobne. 聽 Poza tym wiek. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 27 Lutego 2014 #124508 Udost臋pnij Napisano 27 Lutego 2014 Jestem na NIE. Jest wystarczaj膮co Administracji na Ts'ie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 27 Lutego 2014 #124560 Udost臋pnij Napisano 27 Lutego 2014 聽 na Nie, nie widuje Ci臋 w obrebie administracyjnym ts3, 偶adnych przesiadywanek z modami na kana艂ach, i podobne. 聽 Poza tym wiek. 聽 聽 To tak po co mam siedzie膰 na kana艂ach administracji?Wiek co mam miec 20 lat by z艂o偶y膰 podanie na modka? Na ts'ie siedze od poniedzia艂ku do pi膮tku od 16/17 do 20/21 ca艂y czas mam z modami i adminstracj膮 siedzie膰? 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 27 Lutego 2014 #124571 Udost臋pnij Napisano 27 Lutego 2014 聽 Jestem na NIE. Jest wystarczaj膮co Administracji na Ts'ie. 聽 聽 Relop wszystko rozumiem jest duzo modow i innych ale je偶eli rekrutacja jest otwarta to oznacza 偶e jeszcze brakuje moderatorow. 聽 Jestem na tak 聽 -Mily 聽 -Ogarniety 聽 -Pomocny 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 27 Lutego 2014 #124629 Udost臋pnij Napisano 27 Lutego 2014 Jestem na tak: 聽 -Mi艂y 聽 -Zawsze poda pomocn膮 d艂o艅 聽 -Aktywny 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 27 Lutego 2014 #124656 Udost臋pnij Napisano 27 Lutego 2014 Jestem na TAK: 聽 -Aktywny na TS 聽 -Mi艂y 聽 -Ogarni臋ty 聽 -Na pewno sobie poradzi 聽 Powodzenia. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 27 Lutego 2014 #124724 Udost臋pnij Napisano 27 Lutego 2014 Jestem na tak. po艣wi臋ca du偶o czasu na ts nale偶y mu sie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 27 Lutego 2014 #124814 Udost臋pnij Napisano 27 Lutego 2014 Po艣wi臋cam wi臋cej czasu na ts3, niz Ty, ale to nie zmienia faktu ze to nie wszystko co mod ts3 musi posiada膰. 聽 Nie skre艣lam Cie z tej funkcji, przeciez widze ze posiadasz tez inne wiec o czyms to swiadczy 聽 Po prostu mysle ze powinienes wpasc w lepszy kontakt z modami ts3 ;-) 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Lutego 2014 #124863 Udost臋pnij Napisano 28 Lutego 2014 Kandydatura OST'a przekona艂a nas najbardziej, przez co automatycznie stracili艣cie szans臋 na pe艂nienie tej funkcji. Zosta艂o tylko jedno miejsce i zosta艂o wype艂nione. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Lutego 2014 #124864 Udost臋pnij Napisano 28 Lutego 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 W膮tek zosta艂 zamkni臋ty przez moderatora forum. 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderator贸w lub administrator贸w. 聽 Pozdrawiamy Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi