Skocz do zawarto艣ci

[ZAMKNI臉TY]Jak inni to i ja:D

Go艣膰 Guest

Rekomendowane odpowiedzi

Go艣膰 Guest

1. Nick na TS: Smyku

2. Wiek 16

3. Do艣wiadczenie: 聽Spore, to tak umiem robi膰 kana艂y,dodawa膰 rangi zbanowa膰/wyrzuci膰 te偶 potrafie jak nie umie si臋 osoba zachowa膰

4. Mikro(obowi膮zkowe): 聽tak

5. Ile dziennie po艣wi臋casz na TS?: 聽2h-5h

6. Dlaczego w艂a艣nie ty: 聽Jestem cz臋sto na ts'ie chcia艂bym pomaga膰 nowym 聽osob膮 kt贸re wbij膮 na ts'a聽

7. Co wprowadzisz na naszego TS: Kulture, dobr膮 atmosefere, du偶膮 pomoc

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰 Guest

Jestem na TAK

Smyku,ogarni臋ty bardzo du偶o mi pomaga wi臋c b臋dzie ta偶 ni贸s艂 pomoc innym graczom,wi臋c tak jak wspomnia艂em wy偶ej jestem na tak :)

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Jestem Neutralny.

Wiek jak dla mnie to Tw贸j -

Do艣wiadczenie wed艂ug Ciebie du偶e ale mo偶e co艣 wi臋cej by艣 napisa艂... np na jakiej podstawie tak wnioskujesz?聽

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

na Nie, nie widuje Ci臋 w obrebie administracyjnym ts3, 偶adnych przesiadywanek z modami na kana艂ach, i podobne.

Poza tym wiek.

To tak po co mam siedzie膰 na kana艂ach administracji?Wiek co mam miec 20 lat by z艂o偶y膰 podanie na modka? Na ts'ie siedze od poniedzia艂ku do pi膮tku od 16/17 do 20/21 ca艂y czas mam z modami i adminstracj膮 siedzie膰?

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Jestem na NIE. Jest wystarczaj膮co Administracji na Ts'ie.

Relop wszystko rozumiem jest duzo modow i innych ale je偶eli rekrutacja jest otwarta to oznacza 偶e jeszcze brakuje moderatorow.

Jestem na tak

-Mily

-Ogarniety

-Pomocny

Odno艣nik do komentarza

Po艣wi臋cam wi臋cej czasu na ts3, niz Ty, ale to nie zmienia faktu ze to nie wszystko co mod ts3 musi posiada膰.

Nie skre艣lam Cie z tej funkcji, przeciez widze ze posiadasz tez inne wiec o czyms to swiadczy ;)

Po prostu mysle ze powinienes wpasc w lepszy kontakt z modami ts3 ;-)

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...