Guest Guest Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Wysłałem sms na vipa na 1 miech na servie only dd2 Nie mam vip'a, a kasę zabrało, od wczoraj próbuje się skontaktować z jakimś adminem przez gg nikt nie odpisuje. W grze jak się pytam administratora co jest grane, to nawet nie raczy odpisać Proszę o szybkie rozpatrzenie tego, bo nie wydałem 18 zł w błoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reprezentant Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Tylko szkoda że vip kosztuje 11 zł a nie 18 więc nie wiem gdzie ty tego vipa kupowałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 No to sory, 11. Pomyliłem się ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Poczekaj sms może przyjść po paru godzinach, jak go nie dostaniesz, to zgłoś sie do opiekuna lub H@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...