Teez. Napisano 25 Lutego 2014 #123925 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Nick:TeeZ[w#Y] Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/8 Staż w CS-sie:4lata? jak nie więcej Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/TeeZ%5Bw%23Y%5D/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!: Dużo razy są sytuacje, że ludzie wchodzą do CT bez znajomości w ogóle tych czynności, kultura to podstawa a czasami widze takich delikwentów którzy wyzywają, zgłaszam bardzo dużo na u@/steam nawet jeżeli chodzi o kulturę zawsze się upomnę admina żeby zobaczył zachowanie danej osoby Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:sporo w czasie szkoły 2-3h może i 3-4h a w wolnym to 5-6h Kontakt:pw/steam/gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2014 #123968 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 na Nie : - z dwa razy na serwie byłeś - nie widziałem cie w ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 26 Lutego 2014 #123970 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Dwa razy Cię widziałem na serwerze, nigdy Cię w ct nie widziałem. Jestem na nie. Amx miał być w skali 1-10, a nie 1-8. Za dużo administratorów jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MultiPlayGames Napisano 26 Lutego 2014 #123976 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Na nie 1. Niewidziałem cie w ct 2. Dwa razy widziałem cię na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 26 Lutego 2014 Autor #123980 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Dwa razy Cię widziałem na serwerze, nigdy Cię w ct nie widziałem. Jestem na nie. Amx miał być w skali 1-10, a nie 1-8. Za dużo administratorów jest. 7/8 miało na celu pół na pół, może dlatego że wgl na serwer nie wchodzisz ? Ja widziałem Cie na spekcie 5 minut max PS: Grywam w CT, Multi uruchom pamięć i przypomnij sobie że mnie widziałeś w CT /edit. Dziwne Mulciak, że ja Cię widziałem z 15 razy a ty 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 26 Lutego 2014 #124045 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 7/8 miało na celu pół na pół, może dlatego że wgl na serwer nie wchodzisz ? Ja widziałem Cie na spekcie 5 minut max PS: Grywam w CT, Multi uruchom pamięć i przypomnij sobie że mnie widziałeś w CT /edit. Dziwne Mulciak, że ja Cię widziałem z 15 razy a ty 2 Może mam zmniejszoną aktywność? 7/8 =87,5% więc nie wiem jak to miało być na pół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2014 #124108 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Gracz ma wymagane 30h, a to czy wy go widzieliście na serwerze, to jest mało istotne. Widzę, że się ci zależy, więc jestem na tak. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 26 Lutego 2014 #124121 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Gracz ma wymagane 30h, a to czy wy go widzieliście na serwerze, to jest mało istotne. Widzę, że się ci zależy, więc jestem na tak. Powodzenia. Nie grasz na JB, więc proszę nie oceniać. @co do podania: nigdy nic nie widziałem od Ciebie na u@, nie chcę kontynuować kłótni i dostać kolejnych pkt (ale i tak pewnie dostanę ) @edit Popraw aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 26 Lutego 2014 #124131 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Mało Cię widuję na serwie ostatnio =D Adonai według Ciebie każdy kto ma 30 h i spełnia wymagania wiekowe powinien dostać admina ? NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2014 #124141 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Knopers tak dokładnie tak! Widziałem go na servie mimo ze juz nie gram tam za czesto ale czasami jak wchodze widze go kiedy gra i on jest spoko, widzialem go na dd2 tez i uważam że przyda się nowy admin a jak nie ogarnia to sie nauczy chłopak , to nie jest trudne. Powodzenia ! : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2014 #124144 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Jestem na nie. Naprawde zadko widze Cie na serwerze Jeszcze nigdy nie widzialem, zebys zglaszal na u@... Przynajmniej na mojej "warcie" Jest juz wystarczajaca duzo adminow Troche cichutko siedzisz na serwerze Troche pewnosci siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2014 #124155 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Jestem na nie. Nie widziałem cię nigdy w ct kiedy byłem na serwerze i co najważniejsze nigdy nie powiedziałeś nic przez mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Opalony Napisano 26 Lutego 2014 #124163 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Jestem na nie +Często na servie - nie ma cie w ct - od niedawna na servie pograj jeszcze troszke i spróbuj jeszcze raz - mamy dość admów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 26 Lutego 2014 #124188 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Jestem na tak +widuję cie na serwerze +wymagania +steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 26 Lutego 2014 #124208 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Jestem na nie. Nigdy w CT Cię nie zauważyłem, na serwie nie jesteś jakoś szczególnie aktywny. Popracuj nad tym, a swoje zdanie zmienię na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 26 Lutego 2014 Autor #124219 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Kryteria i wzór podania na admina JAIL BREAK Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria: - Wchodzenia raz dziennie na forum, - Posiadanie mikrofonu, - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy, - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, - Minimum 30h przegrane na serwerze, - Mile widziane aktywne konto steam. Bywam w CT i to sporo, moja wina, że mnie nie widujecie ? Nie ma tutaj punktu musisz być widywany w CT i ogarniać [chociaż ja bywam i ogarniam] Pozdrawiam, TeeZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 26 Lutego 2014 #124231 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Tezz grasz od niedawna nikt Cie prawie nie zna ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 26 Lutego 2014 #124234 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie widziałem Cie w CT, nawet nie znam Twojego głosu. Zdecydowanie za wcześnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi