Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick:TeeZ[w#Y]

Doświadczenie (w byciu adminem):dobre

Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/8

Staż w CS-sie:4lata? jak nie więcej

Steam / NonSteam:Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/TeeZ%5Bw%23Y%5D/80.72.40.110:27027/

Dlaczego TY .!: Dużo razy są sytuacje, że ludzie wchodzą do CT bez znajomości w ogóle tych czynności, kultura to podstawa a czasami widze takich delikwentów którzy wyzywają, zgłaszam bardzo dużo na u@/steam nawet jeżeli chodzi o kulturę zawsze się upomnę admina żeby zobaczył zachowanie danej osoby ;)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:sporo w czasie szkoły 2-3h może i 3-4h a w wolnym to 5-6h

Kontakt:pw/steam/gg

Napisano

Dwa razy Cię widziałem na serwerze, nigdy Cię w ct nie widziałem. Jestem na nie.

Amx miał być w skali 1-10, a nie 1-8.

Za dużo administratorów jest.

7/8 miało na celu pół na pół, może dlatego że wgl na serwer nie wchodzisz ? Ja widziałem Cie na spekcie 5 minut max

PS: Grywam w CT, Multi uruchom pamięć i przypomnij sobie że mnie widziałeś w CT :)

/edit. Dziwne Mulciak, że ja Cię widziałem z 15 razy a ty 2 

Napisano

7/8 miało na celu pół na pół, może dlatego że wgl na serwer nie wchodzisz ? Ja widziałem Cie na spekcie 5 minut max

PS: Grywam w CT, Multi uruchom pamięć i przypomnij sobie że mnie widziałeś w CT :)

/edit. Dziwne Mulciak, że ja Cię widziałem z 15 razy a ty 2 

Może mam zmniejszoną aktywność?

7/8 =87,5% więc nie wiem jak to miało być na pół.

Napisano

Gracz ma wymagane 30h, a to czy wy go widzieliście na serwerze, to jest mało istotne. Widzę, że się ci zależy, więc jestem na tak. Powodzenia.

Napisano

Gracz ma wymagane 30h, a to czy wy go widzieliście na serwerze, to jest mało istotne. Widzę, że się ci zależy, więc jestem na tak. Powodzenia.

Nie grasz na JB, więc proszę nie oceniać.

@co do podania:

nigdy nic nie widziałem od Ciebie na u@, nie chcę kontynuować kłótni i dostać kolejnych pkt xD (ale i tak pewnie dostanę :P)

@edit

Popraw aktywność.

Napisano

Knopers tak dokładnie tak! Widziałem go na servie mimo ze juz nie gram tam za czesto ale czasami jak wchodze widze go kiedy gra i on jest spoko, widzialem go na dd2 tez i uważam że przyda się nowy admin :) a jak nie ogarnia to sie nauczy chłopak , to nie jest trudne. Powodzenia ! ::D

Napisano

Jestem na nie.

Naprawde zadko widze Cie na serwerze

Jeszcze nigdy nie widzialem, zebys zglaszal na u@... Przynajmniej na mojej "warcie"

Jest juz wystarczajaca duzo adminow

Troche cichutko siedzisz na serwerze :) Troche pewnosci siebie :D

Napisano

Jestem na nie. Nie widziałem cię nigdy w ct kiedy byłem na serwerze i co najważniejsze nigdy nie powiedziałeś nic przez mikro :P

Napisano

Kryteria i wzór podania na admina JAIL BREAK

Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria:

- Wchodzenia raz dziennie na forum,

- Posiadanie mikrofonu,

- Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich,

- Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy,

- Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze,

- Minimum 30h przegrane na serwerze,

- Mile widziane aktywne konto steam.

Bywam w CT i to sporo, moja wina, że mnie nie widujecie ? :/ Nie ma tutaj punktu musisz być widywany w CT i ogarniać [chociaż ja bywam i ogarniam] 

Pozdrawiam, TeeZ.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie: 
Nie widziałem Cie w CT, nawet nie znam Twojego głosu. Zdecydowanie za wcześnie.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...