Gość Guest Napisano 25 Lutego 2014 #123705 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Nick: NIE UMIEM SZCZELAĆ ?! (pYZKA) Wiek:15 (za 10 dni 16 ) Doświadczenie (w byciu adminem): byłem z 3 razy i to na tych większych serwerowniach np. (Hajt mania) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: pierwszy raz stykałem się z cs jak grał mój brat miałem wtedy 9 lat ale tak już na poważnie to od 5 lat Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametrack...2.40.110:27027/ Dlaczego TY .!: Ponieważ jestem sobie na serwerze (daje przykład) gram w tt i źle powtórzył polecenia i fk wszystkich ) i każdy się skarży lub bugowanie życzenia chciałbym zwalczać takie osoby Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4 godz w tyg. w weekendy 3-5 Kontakt: Steam lub serv jestem prawie ciągle na serwerze - Wchodzenia raz dziennie na forum, Oczywiście - Posiadanie mikrofonu, Oczywiście - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, Podstawa - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy, oczywiście - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, myślę że jestem - Minimum 30h przegrane na serwerze, Jest - Mile widziane aktywne konto steam, Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 25 Lutego 2014 #123710 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Pyzka serio? Malu: Popraw aktywność i zgłoś się za tydzień, aby, otworzył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2014 #123711 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 weim ale juz napisałęm do niego bo tamte to stare konto znaczy napisałem wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2014 #123712 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 kpina. NIE, dolec juz napisał dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 25 Lutego 2014 #123713 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 weim ale juz napisałęm do niego bo tamte to stare konto znaczy napisałem wiadomość "przeleciał" tydzień? Nie, więc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2014 #123714 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 To jest jakiś żart ? Malu ci napisał żebyś poprawił aktywność a ty robisz nowe konto i składasz podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 25 Lutego 2014 #123753 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 ZEROWA aktywność na forum od 28 stycznia jesteś na forum zaledwie 6h, może masz godzinki ale widziałem Cię tylko raz w TT, a w CT nie Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 25 Lutego 2014 #123756 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Na obecną chwilę na nie. Nie było Cię troszkę czasu. Popraw aktywność i złóż podanie, bo to nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 25 Lutego 2014 #123767 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 To, że założysz nowe konto i napiszesz od nowa podanie nie zmieni mojego zdania. Tylko pogarszasz swoją sytuację. Popraw aktywność w grze i zgłoś się za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi