Gość Guest Napisano 24 Lutego 2014 #123386 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Nick: Uszat ;* Wiek: 21 Doświadczenie : Adminowałem na serwerach typu Hejdz / Rozbrajamy / Puchatek Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 ( Nikt nie jest doskonały) Staż w CS-sie: 8 lat z przerwami Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: - czasami brak admina na serwerze, gdy trzeba wyrzucić za drobne przestępstwa (AFK, obraza przez mikro, etc.) - Nie lubię gdy ktoś oszukuje sam siebie. (Mam na myśli cheaty) Oczywiście też jestesm wybuchowy wiec jesli bedziecie krytykowac moja osobe przyjme to na swoje barki. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: jeśli mam wolne od pracy czasami do 10 godzin najczesciej w nocy http://www.gametracker.com/player/Uszat%20%3B*/80.72.43.106:27027/ < Proszę skopiować. Obiecuje ze jeszcze nad tym popracuje w najblizszym czasie. Kontakt: Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 24 Lutego 2014 #123412 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Rozmawiałem na ts z kolegą i zmieniam zdanie na tak - Aktywność na serwie - Mikro - Doświadczenie - gra nocami gdy jest mniej adminów. Myślę że forum podciągnie i będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2014 #123417 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Również neutral, jesteś na prawde fajną osobą ale jakby nie patrzeć nie spełniasz kryteriów oceniania. Zapoznaj się z nimi i najlepiej je spełnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 24 Lutego 2014 #123418 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Nie, aktywność na forum nikła. Dlatego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2014 #123424 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Dobrze ale moim skromnym zdaniem tu nie chodzi o siedzenie na forum bo forum odwiedzam codziennie ale nie musze pisac zbednych komentarzy zeby nabijac sobie posty albo siedziec moim zdaniem na forum skoro ja chce grac w spokoju i z normalnymi graczami a nie z odpalami wiec to tez róznica a moze niech sie ktos wypowie kto gra na serwerze !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2014 #123426 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Na razie jestem na Nie. Po to ktoś wymyślił wymagania by kandydaci je spełniali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2014 #123432 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Neutral,popraw forum trochę.Miła osoba mam kontakt cały czas z nim na serwerze jeżeli jest.Zgłasza na u @ cały czas.Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2014 #123449 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Wszystko spoko, tak inni mówią popraw forum trochę i będzie ok P.S. Posty to nie wszystko, nie widać Cię nigdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Lutego 2014 #123453 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeden z podpunktów zawartych w kryteriach:- Minimum 80h przegrane na serwerze. Masz 30, możesz spróbować swoich sił na ODD2#2.Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi