leeeeebo? Napisano 24 Lutego 2014 #123364 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 1. Nick na TS: Camp` 2. Wiek 19 3. Doświadczenie: byłem już serwer adminem na jednym sieciowym ts3, oraz opiekunem :] 4. Mikro(obowiązkowe): tak 5. Ile dziennie poświęcasz na TS?: 4h, czasem więcej 6. Dlaczego właśnie ty: Mimo wielu sytuacji, i akcji nadal zostałem przy sieci, i się jej trzymam, a to chyba o czymś świadczy , zawsze sluzylem i sluze pomoca innym. 7. Co wprowadzisz na naszego TS: pomoc uzytkownikom, dobry humor i porządek Obowiązki Moderatora: Nadawanie rang takich jak Zarejestrowana, Zarejestrowany, Gracz LOL, Gracz CS 1.6, Gracz Minecrafta. Dodawanie kanałów prywatnych, Pilnowanie porządku i kultury na kanałach publicznych. - Rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2014 #123366 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Jak najbardziej na TAK przyda nam się jeszcze jedna osoba do ekipy zresztą znamy się wszyscy z nim na TS często bywa miły kulturalny Mimo, że go tu nie było to wrócił i myślę, że można dać mu szansę. Ps. Prawdziwy przyjaciel <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 24 Lutego 2014 #123567 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 To będzie najlepszy admin TS mówię wam ^^ ma moje tak bo jest przesympatyczny i 100% kultura żarty się go trzymają ps wróć na dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lutego 2014 #123568 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Znam człowieka i wiem, że sobie poradzi, Jestem na tak. -Każdy zasługuje na drugą szanse. Powodzenia wariat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 25 Lutego 2014 #123699 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Jestem na tak. Prawilna mordeczka. Myślę, że jedna osoba więcej nie zaszkodzi. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Lutego 2014 #123810 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Również jestem na TAK! Ogarnięty, w porządku, kulturalny, da sobie rade na tym stanowisku Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 25 Lutego 2014 #123832 Administrator Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Wogole CIe nie widzialem ostatnio na ts3. Mysle, ze to nie jest jeszcze czas. Postaraj sie przekonac mnie do twojej osoby. Na ta chwile zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi