leeeeebo? Napisano 24 Lutego 2014 #123364 Udost臋pnij Napisano 24 Lutego 2014 1. Nick na TS: 聽Camp` 2. Wiek 19 3. Do艣wiadczenie: by艂em ju偶 serwer adminem na jednym sieciowym ts3, oraz opiekunem :] 4. Mikro(obowi膮zkowe): tak 5. Ile dziennie po艣wi臋casz na TS?: 4h, czasem wi臋cej 6. Dlaczego w艂a艣nie ty: 聽Mimo wielu sytuacji, i akcji nadal zosta艂em przy sieci, i si臋 jej trzymam, a to chyba o czym艣 艣wiadczy , zawsze sluzylem i sluze pomoca innym. 7. Co wprowadzisz na naszego TS: pomoc uzytkownikom, dobry humor i porz膮dek 聽 Obowi膮zki Moderatora: Nadawanie rang takich jak Zarejestrowana, Zarejestrowany, Gracz LOL, Gracz CS 1.6, Gracz Minecrafta. Dodawanie kana艂贸w prywatnych, Pilnowanie porz膮dku i kultury na kana艂ach publicznych. 聽- Rozumiem.聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 24 Lutego 2014 #123366 Udost臋pnij Napisano 24 Lutego 2014 Jak najbardziej na TAK przyda nam si臋 jeszcze jedna osoba do ekipy zreszt膮 znamy si臋 wszyscy z nim na TS cz臋sto bywa mi艂y kulturalny 聽Mimo, 偶e go tu nie by艂o to wr贸ci艂 i my艣l臋, 偶e mo偶na da膰 mu szans臋. 聽 Ps. Prawdziwy przyjaciel <3 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 24 Lutego 2014 #123567 Udost臋pnij Napisano 24 Lutego 2014 To b臋dzie najlepszy admin TS m贸wi臋 wam ^^ ma moje tak bo jest przesympatyczny i 100% kultura 偶arty si臋 go trzymaj膮 ps wr贸膰 na dd2 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 24 Lutego 2014 #123568 Udost臋pnij Napisano 24 Lutego 2014 Znam cz艂owieka i wiem, 偶e sobie poradzi, Jestem na tak. 聽 -Ka偶dy zas艂uguje na drug膮 szanse. Powodzenia wariat 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 25 Lutego 2014 #123699 Udost臋pnij Napisano 25 Lutego 2014 Jestem na tak. Prawilna mordeczka.聽 聽 My艣l臋, 偶e jedna osoba wi臋cej nie zaszkodzi.聽 聽 Pozdro. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Trik3r Napisano 25 Lutego 2014 #123810 Udost臋pnij Napisano 25 Lutego 2014 R贸wnie偶 jestem na TAK! 聽 聽 聽 Ogarni臋ty, w porz膮dku, kulturalny, da sobie rade na tym stanowisku 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Powodzenia 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 25 Lutego 2014 #123832 Administrator Udost臋pnij Napisano 25 Lutego 2014 Wogole CIe nie widzialem ostatnio na ts3. Mysle, ze to nie jest jeszcze czas. Postaraj sie przekonac mnie do twojej osoby. Na ta chwile zamykam temat. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi