Gość Guest Napisano 24 Lutego 2014 #123254 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Nick: jeste cygan F'A'K Wiek: 18 Data rejestracji na forum: 12 lut 2014 Czas spędzony na forum: 21h 59min Doświadczenie w ocenianiu: dobre Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: oczywiście Byłeś banowany na forum lub serwerze?: nigdy Dlaczego Ty?: znam się w sprawach sprawdzania demek oraz fotek więc myślę że przydałaby się jeszcze jedna osoba do tej grupy. zawsze porządnie sprawdzam wszystko i powoli bez pośpiechu. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: od dziś już będę poświęcał czas na forum od 5h do 7h więc zawsze i codziennie będę na forum. Coś od siebie: jestem miły, kulturalny nie denerwuje się o nic... moje hobby jest sport (piłka nożna, koszykówka) tak dodam coś od siebie. ja rozumiem że jeszcze nie którzy mogą mnie nie znać ale uwierzcie jeżeli będziecie na "TAK" to ja tej okazji nie zmarnuj. dziękuje i trzymam kciuki za siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 24 Lutego 2014 #123255 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Zdecydowanie za krótki staż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 24 Lutego 2014 #123256 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361884 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "UnBan Team " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi