Gość Guest Napisano 23 Lutego 2014 #123069 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Witam. Panowie mam bardzo ważny problem który musze rozwiązać. Otóż dzis na serwerze only dd2 grałem sb na steam i mi nie szło jak nwm co a to przez to ze na steam mi nie idzie wiec sciągnołem sobie cs CS1.6_v32_by_Lukasz " . zainstalowalem i wbilem na serwa. To był mój najwiekszy bląd... Dlaczego? zanim kupiłem steam grałem własnie na terj wersji i co robiono mi screeny to dziwnym sposobem nie zapisywały mi sie na kompie... Nie wiem dlaczego, szukalem na forach róznych , pytałem informatyków Nikt nie widział co moze być przyczyną... I własnie w trakcie gry na CS1.6_v32_by_Lukasz na waszym serwerze zrobiono mi screeny... Nie mam ich kur**... ;/ Długo gram na serwerze dd2. Duzo ludzi mnie zna i mysle ze smialo powiedza ze jestem czysty... Panowie prosze o "rozgrzeszenie " `bZn~ PS: NIe usuwajcie tego bo nwm gdzie to dac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2014 #123071 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Tutaj jest tamten temat http://multi-head.pl/topic/23354-problem-z-screenami/#entry134456 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 23 Lutego 2014 #123075 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Nikt nie może potwierdzić, że jesteś czysty. Chyba że kumpel gra na serwie, bądź HLTV... Dlatego muszą być gdzieś te screeny, a dlaczego nie idzie Ci na steam ? Bo są inne txt ludzików ? Polecam sprawdzić dokładnie te ss'y, przeszukać foldery cs'a oraz steam'a, bo ja z moim pierwszym zetknięciem ze steam'mem nie wiedziałem gdzie się wgl znajduje folder z grami... Ss'y są robione automatycznie [5] dlatego one muszą być w folderze. A jak nie to trudno Trzeba robić te 100 reklam // Nie wiem czy wiesz, ale masz tylko 1 dzień [24h] na wstawienie tych ss'ów inaczej musisz robić te reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 23 Lutego 2014 #123078 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi