Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Problem z screenami

Gość Guest

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Panowie mam bardzo ważny problem który musze rozwiązać. 

Otóż dzis na serwerze only dd2 grałem sb na steam i mi nie szło jak nwm co a to przez to ze na steam mi nie idzie

wiec sciągnołem sobie cs CS1.6_v32_by_Lukasz " . zainstalowalem i wbilem na serwa. 

To był mój najwiekszy bląd... Dlaczego? zanim kupiłem steam grałem własnie na terj wersji i co robiono mi screeny to 

dziwnym sposobem nie zapisywały mi sie na kompie... Nie wiem dlaczego, szukalem na forach róznych , pytałem informatyków

Nikt nie widział co moze być przyczyną... 

I własnie w trakcie gry na CS1.6_v32_by_Lukasz na waszym serwerze zrobiono mi screeny... 

Nie mam ich kur**... ;/ Długo gram na serwerze dd2. Duzo ludzi mnie zna i mysle ze smialo powiedza ze jestem czysty...

Panowie prosze o "rozgrzeszenie "   :D 

`bZn~

PS: NIe usuwajcie tego bo nwm gdzie to dac...

Nikt nie może potwierdzić, że jesteś czysty. Chyba że kumpel gra na serwie, bądź HLTV... Dlatego muszą być gdzieś te screeny, a dlaczego nie idzie Ci na steam ? Bo są inne txt ludzików ? xD Polecam sprawdzić dokładnie te ss'y, przeszukać foldery cs'a oraz steam'a, bo ja z moim pierwszym zetknięciem ze steam'mem nie wiedziałem gdzie się wgl znajduje folder z grami... Ss'y są robione automatycznie [5] dlatego one muszą być w folderze. A jak nie to trudno :/ Trzeba robić te 100 reklam 

// Nie wiem czy wiesz, ale masz tylko 1 dzień [24h] na wstawienie tych ss'ów inaczej musisz robić te reklamy :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...