lil Kapi Napisano 23 Lutego 2014 #122733 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Wiek:14 lat. Doświadczenie jako (admin): nigdy nie byłem adminem ale chciałbym zobaczyć jak to jest bo kiedyś musi być pierwszy raz . Staż w cs-a: 1 rok. Steam / Non Steam: Non Steam. Znajomość AMXX (SKALA 1-10 ) 3. DLACZEGO ty!?:czasami na serwerze nie ma admina a poza tym długo gram na serwerze. Czas jaki poświęcasz na cs-a - od 14-3-4 nad ranem (jak ktoś gra na serwerze). Kontakt na forum: DR.ROZPIERDUCHA. A co do mikrofonu to niedługo robię se windowsa 7 i będę miał sterownik do mikrofonu !. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 23 Lutego 2014 #122735 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Jestem na nie. Grasz zaledwie tydzień i już adma chcesz ? Nigdy w CT. Niby masz te 24h, ale daj się poznać innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2014 #122736 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Jestem na nie. - Nigdy w ct. - Konto pod admina. - Obrażasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lil Kapi Napisano 23 Lutego 2014 Autor #122742 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Jestem na nie. Grasz zaledwie tydzień i już adma chcesz ? Nigdy w CT. Niby masz te 24h, ale daj się poznać innym. gram tydzien ale ogółem gram 1 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 23 Lutego 2014 #122744 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Jestem na nie: brak mikrofonu, dodaj GT, (http://www.gametracker.com/player/DR.ROZPIERDUCHA/80.72.40.110:27027/) PLAYER SUMMARY First Seen: Feb 17, 2014 Last Seen: Today 12:32 AM ALL TIME STATS Score: 145 Minutes Played: 1502 Score per Minute: 0.1 Nie masz przegranych 30h... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 23 Lutego 2014 #122776 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 TE PODANIE TO JEST KPINA !!! Ani razu Cię nie widziałem na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2014 #122790 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Eheheh, to jest żart? Założyłeś się z kolegą o to czy złożysz podanie o admina ? :0 Mikra brak, nie mogę potwierdzić wieku Nie widziałem Ciebie ani razu na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 23 Lutego 2014 #122791 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Pisałem Ci wczoraj. Nie masz 14 lat bo pisałeś szczerze że masz 12. Nie masz mikra, nie ogarniasz CT, konto pod podanie, nie ma linku do GT, chciałem, żebyś wykazał się znajomością amx, bo chyba oszukujesz z tym amx jak nigdy nie byłeś adminem. /edit nie ważne że grasz rok, ważne że na naszym JB grasz tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2014 #122798 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Pisałem Ci wczoraj. Nie masz 14 lat bo pisałeś szczerze że masz 12. Nie masz mikra, nie ogarniasz CT, konto pod podanie, nie ma linku do GT, chciałem, żebyś wykazał się znajomością amx, bo chyba oszukujesz z tym amx jak nigdy nie byłeś adminem. /edit nie ważne że grasz rok, ważne że na naszym JB grasz tydzień Nie wypowiadaj sie w podaniu jeśli nie znasz ludzi i pograj trochę więcej bo mnie nie znasz a wypowiedziałeś się w moim podaniu i nie nabijaj sobie postów A co do podania Jestem na NIE pograj trochę daj się poznać itd. itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 23 Lutego 2014 #122811 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Nie wypowiadaj sie w podaniu jeśli nie znasz ludzi i pograj trochę więcej bo mnie nie znasz a wypowiedziałeś się w moim podaniu i nie nabijaj sobie postów A co do podania Jestem na NIE pograj trochę daj się poznać itd. itp. Sory za spam. Gram już 30h na serwie od tygodnia ... DR.ROZPIERDUCHA jest najczęściej widywanym graczem według mnie. Zawsze jak wbije na serwer, zawsze widzę : "elo Teez" ... Jednego dnia graliśmy chyba do 1:30, i był on i jeszcze inny gracz... I nie mów mi że ja go nie znam. Dziękuję i przepraszam za spam, ale ja nie nabijam sobie postów tylko mam swoje zdanie. A myślisz że każdego z osobna poznam prywatnie ? Widywałem Cie na serwerze i ja mam swoje zdanie, po za tym czytałem praktycznie wszystkie podania z JB Twoje było w tym również i już wiedziałem co nie co na Twój temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lutego 2014 #122813 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 To jest jakiś żart prawda ? oczywiście jestem na wielkie NIE. Nigdy nie byłeś w ct, konto pod admina, gracz nie posiada mikrofonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 23 Lutego 2014 #122833 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie posiadasz mikrofonu, jesteś z nami tydzień oraz widziałem Cie raz na serwerze. Stanowczo za wcześnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi