Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]DR.ROZPIERDUCHA

lil Kapi

Rekomendowane odpowiedzi

Doświadczenie jako (admin): nigdy nie byłem adminem ale chciałbym zobaczyć jak to jest bo kiedyś musi być pierwszy raz :) .

Staż w cs-a: 1 rok.

Steam / Non Steam: Non Steam.

Znajomość AMXX (SKALA 1-10 ) 3.

DLACZEGO ty!?:czasami na serwerze nie ma admina a poza tym długo gram na serwerze. 

Czas jaki poświęcasz na cs-a - od 14-3-4 nad ranem (jak ktoś gra na serwerze).

Kontakt na forum: DR.ROZPIERDUCHA.

A co do mikrofonu to niedługo robię se windowsa 7 i będę miał sterownik do mikrofonu !.

Eheheh, to jest żart?

Założyłeś się z kolegą o to czy złożysz podanie o admina ? :0

Mikra brak, nie mogę potwierdzić wieku

Nie widziałem Ciebie ani razu na serwerze

Pisałem Ci wczoraj. Nie masz 14 lat bo pisałeś szczerze że masz 12. Nie masz mikra, nie ogarniasz CT, konto pod podanie, nie ma linku do GT, chciałem, żebyś wykazał się znajomością amx, bo chyba oszukujesz z tym amx jak nigdy nie byłeś adminem.

/edit nie ważne że grasz rok, ważne że na naszym JB grasz tydzień :P

Pisałem Ci wczoraj. Nie masz 14 lat bo pisałeś szczerze że masz 12. Nie masz mikra, nie ogarniasz CT, konto pod podanie, nie ma linku do GT, chciałem, żebyś wykazał się znajomością amx, bo chyba oszukujesz z tym amx jak nigdy nie byłeś adminem.

/edit nie ważne że grasz rok, ważne że na naszym JB grasz tydzień :P

Nie wypowiadaj sie w podaniu jeśli nie znasz ludzi i pograj trochę więcej bo mnie nie znasz a wypowiedziałeś się w moim podaniu i nie nabijaj sobie postów 

A co do podania Jestem na NIE pograj trochę daj się poznać itd. itp.

Nie wypowiadaj sie w podaniu jeśli nie znasz ludzi i pograj trochę więcej bo mnie nie znasz a wypowiedziałeś się w moim podaniu i nie nabijaj sobie postów 

A co do podania Jestem na NIE pograj trochę daj się poznać itd. itp.

Sory za spam. Gram już 30h na serwie od tygodnia ... DR.ROZPIERDUCHA jest najczęściej widywanym graczem według mnie. Zawsze jak wbije na serwer, zawsze widzę : "elo Teez" ... Jednego dnia graliśmy chyba do 1:30, i był on i jeszcze inny gracz... I nie mów mi że ja go nie znam. Dziękuję i przepraszam za spam, ale ja nie nabijam sobie postów tylko mam swoje zdanie.

A myślisz że każdego z osobna poznam prywatnie ? Widywałem Cie na serwerze i ja mam swoje zdanie, po za tym czytałem praktycznie wszystkie podania z JB Twoje było w tym również i już wiedziałem co nie co na Twój temat. 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie: 
Nie posiadasz mikrofonu, jesteś z nami tydzień oraz widziałem Cie raz na serwerze. Stanowczo za wcześnie.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...