Gość Guest Napisano 22 Lutego 2014 #122370 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Piszę z inicjatywą by może wgrać taki plugin dzięki któremu ludzie sie ze sobą po prostu nie bloczą , to mogłoby oszczędzic czasasmi nerwów , i lepiej by sie grało , Widziałem takie coś na T******* i jest bardzo przydatne . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 22 Lutego 2014 #122375 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Jest podobny plugin i jest on wgrany by nie bloczyć się na respie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2014 #122521 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Juz lepiej bym poprosil zeby wylaczono oslepianie swojego team'u tak czesto znajdzie sie cymbal ktory stoi na respie i rzuca fleshe na twarz... No i dosc czesto tez nieudolnie rzucone fleshe 99% z nich Troche irytuje, ale w sumie to nie koniecznosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2014 #122541 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Przeciw, właśnie o to chodzi, bloczenie i rzucanie Flash'ów na twarz, heh, właśnie po to to jest , myślisz że twórcy gry zrobili to przypadkowo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2014 #122552 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Jest podobny to po co 2 taki ? Bloczenie sie jest fajne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2014 #122617 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 No nwm sadzisz ze zrobili to po to zeby chlopak w tt stanal i spamowal fleshem na 20 osob ? Nie wydaje mi sie Zrozumial bym na PT felshe ale na dd2 sa zbedne ale nie wadzi az tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 22 Lutego 2014 #122628 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Jest już takowy na starcie. Ja jestem ZA wydłużeniem tego początkowego pluginu, gdzie ludzi się nie bloczą, czyli taki duszek pół duszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Lutego 2014 #122648 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Plugin na starcie rundy jest wgrany i odpowiedni skonfigurowany. O usunięciu flash'ów dla swoich nie ma mowy, o czym wspominaliśmy w niedawno zamkniętym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Lutego 2014 #122649 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi