Artur111. Napisano 25 Stycznia 2016 #388518 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Wiek:17 lat Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem na innych serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10):2 Staż w CS-sie:5 lat Steam / NonSteam:NON STEAM Dlaczego Ty:Bo chce pomóc innym adminom w ich pracy na serwerze.Jestem wtedy,gdy icj niema a nie któłrzy gracze używają cheatów i żeby każdy miał na tym serwerze możliwości do grania. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-6 , jak są wolne dni od szkoły to potrafie grać w cs-a nawet od rana do wieczora Kontakt:[steam:Artury1] [Forum:Artur111.] [Numer telefonu:517394093] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aagarok Napisano 25 Stycznia 2016 #388535 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Żart czy co? Na NIE. - Startujesz na admina ze znajomością AMXX na 2?? Napisałeś, że już miałeś, więc conajmniej 6 w znajomości powinieneś mieć, a nie 2! Te komendy i amxmodmenu to pikuś!; - NonSteam. Admini są często, więc nie wiem w jakich Ty godzinach grasz wtedy, bo jak ja gram to min. 1 admin jest zawsze. Pozdrawiam, AGAR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardziK Napisano 25 Stycznia 2016 #388551 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 jestem na tak/nie -gt i masz twoje gt http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=artur111 +wiek +kontakt -amx ale mysle ze sie jeszcze nauczysz -/+ czas jaki poswięcasz w cs'a a i jescze dodam ze nie napisales nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 25 Stycznia 2016 #388555 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Na nie Kto ty jestes? Nie kojarzę Cie Znajomość amx 2 ? hehe to kiepsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 25 Stycznia 2016 #388571 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 na NIE -Nie znam Cię -Amxx 2? Skoro miałeś już admina to niemożliwe (czyli kłamiesz już na start w podaniu :facepalm: ) +GT -Podanie na odwal się. -NonSteam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 25 Stycznia 2016 #388670 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 NIE - podanie napisane na odwal.. - brak gt - nie znam Cię, nikt Cie nie zna i tylko 8 razy byles na serwerze - amx na 2... - NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeVoR. Napisano 25 Stycznia 2016 #388710 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Na nie Nikt Cie nie zna (daj sie poznac) Brak steam amx tylko 2 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 25 Stycznia 2016 #388707 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 - Amx znasz na 2/10, a niby miałeś admina, hm..? - Brak GT - Powiem szczerze, nie znam cię - Patrząc po Twoim GT http://www.gametracker.com/player/Artur111/80.72.40.110:27027/, to śmiem twierdzić, iż dawno nie grałeś - Dziś, grałem od rana i powiem szczerze, że praktycznie zawsze jest jakiś admin na serwerze. Dziś, też zdążyłem wejść koło godziny 8. Byłem ja, a potem dołączyło jeszcze kilku adminów, którzy grali, aż do pozniego wieczora. Twoje uzasadnienie trochę mnie nie przekonało. Na Nie. PS: Popracuj nad aktywnością, daj się poznać i ogarnij amx. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 25 Stycznia 2016 #388734 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Brak poparcia u moich poprzedników + brak linku do GT. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi