leeeeebo? Napisano 22 Lutego 2014 #122313 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Nick: czornuch/ Camp` Wiek: 19 Data rejestracji na forum: 5 pazdziernik 2013 Czas spędzony na forum: 15d 13h 18m 9s Doświadczenie w ocenianiu: mysle ze dosyc duże, pomijajac fakt byłego sedziego na AC, to na tej sieci tez kilka raz udalo mi sie kogoś tam złapać :] Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Raz na serwerze, dla zartow dostalem na moje specjalne zyczenie ssy Dlaczego Ty?: Bo jesli moje zadanie mialoby polegac na dawaniu UB, ocenie dem, oraz ssow to raczej nic trudnego. Po drugie jestem ciekaw testu jakiego ma jarluki Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: jestem przy kompie, mam odpalone. To jakies 2-3h Coś od siebie: Nawet jeśli pomyślnie przejdę test na ubteamowc'a nie oznacza że będe chciał rangę takową. Musiałbym to przemyslec, a po drugie chce sie sam sprawdzić, i nie skladam podania dla zabawy gdyby ktos tak pomyslal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 22 Lutego 2014 #122319 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 fragment wymagań "Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head bez ostrzeżeń w dziale Admin [serwer]." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 22 Lutego 2014 #122320 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi