Gość Guest Napisano 22 Lutego 2014 #122255 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Nick: .::TeaMKorR::. Emii ;** Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Mam Znajomość AMXX (W skali 1-10):8-9 Staż w CS-sie:5-6 Lat Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Dlaczego TY .!: Ponieważ Gram dużo na serwerze dość długo ale od jakiegoś tygodnia ani razu admina nie widziałem, dzieci grajom czitujom a gracze uciekają. Na pozycji admina myślę że się spisze ponieważ miałem swoje serwerownie jak i adminów na serwerach. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-4 h może więcej Kontakt: GG 36792560 Steam: adidass141 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2014 #122263 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Jestem na Nie... Ani razu Cie nie widziałem 25min na forum itp.Wiec nie masz szans... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 22 Lutego 2014 #122267 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 NIE NIE NIE ! - konto pod podanie - nigdy Cie nie widziałem na serwerze - nie masz 16 lat, co świadczy o Twojej ortografii - ponieważ grasz na serwie długo ? skłamałeś ... nie ma linku do GT - ani razu admina nie widziałeś ? może nie wiesz kto nim jest Najczęściej widywani przeze mnie to : 13. Joe, Sy[K]uS, Striker, jar|luki może kojarzysz ? - dzieci grajom. Pozdrawiam - kolejne kłamstwo ... miałeś swoją serwerownie ? w wieku 12 lat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2014 #122276 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Wypisać ci ? Byłem ca cs-rybna.pl (grafik,moderator) Serwerownie: cs-turzański x2 u-kolegów u-smerfa Chcesz? Pokaże ci unikalny szablon do mojej serwerowni jak nie wierzysz? wiesz? nie każdy jest w wieku 12 lat tak tępy jak ty, ale spoko jak nie dajecie szansy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2014 #122277 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Nigdy nie widziałem Cię na serwerze, a gram codziennie. Zerowa aktywność Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2014 #122284 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Przeczytaj jeszcze raz wymagania na admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lutego 2014 #122285 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi