Gość Guest Napisano 22 Lutego 2014 #122233 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Moje Hobby to lubie jarać codziennie dobrego skuna grać w cs-a i grać w piłke nożną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125609 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 moje hobby: 1.piłka nożna 2.siedzieć na tym forum 3.imprezy 4.robienie tatuaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125688 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 e Tam, ja lubię piłkę nożną gry komputerowe takie jak Gta V / IX A także cs i metin i league of legends Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2014 #126699 Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Komputery :3 sport ;d i to tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Marca 2014 #135256 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Dla wielu pewnie będzie to śmieszne, ale to nie robi znaczenia w wypowiedzi: - czytanie książek (najlepiej kryminały, fantasy, historyczne z podkreśleniem wojen, które odegrały ważną role w historii Polski oraz Grecji, Mitologia grecka i Rzymska) - czasopisma naukowe (szczególnie dotyczące BHP, górnictwa) - wymyślanie tematów prac naukowych oraz ich przeprowadzanie (aktualnie sprawdzam poziom hałasu w centrach handlowych, porównanie aktywności fizycznej w 2grupach wiekowych - gimnazjalna i powyżej 65r.ż, coś o czym mało kto słyszał czyli kynoterapia czy też wskaźnik PUW wśród studentów Uczelni Medycznych) - piłka nożna (kiedyś klub teraz rekreacyjnie 2x w tygodniu orlik po 1.5h) - numizmatyka (kolekcjonowanie monet) - gra w C-S 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi