Guest Guest Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 Moje Hobby to lubie jarać codziennie dobrego skuna grać w cs-a i grać w piłke nożną Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 moje hobby: 1.piłka nożna 2.siedzieć na tym forum 3.imprezy 4.robienie tatuaże Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 e Tam, ja lubię piłkę nożną gry komputerowe takie jak Gta V / IX A także cs i metin i league of legends Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Komputery :3 sport ;d i to tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Dla wielu pewnie będzie to śmieszne, ale to nie robi znaczenia w wypowiedzi: - czytanie książek (najlepiej kryminały, fantasy, historyczne z podkreśleniem wojen, które odegrały ważną role w historii Polski oraz Grecji, Mitologia grecka i Rzymska) - czasopisma naukowe (szczególnie dotyczące BHP, górnictwa) - wymyślanie tematów prac naukowych oraz ich przeprowadzanie (aktualnie sprawdzam poziom hałasu w centrach handlowych, porównanie aktywności fizycznej w 2grupach wiekowych - gimnazjalna i powyżej 65r.ż, coś o czym mało kto słyszał czyli kynoterapia czy też wskaźnik PUW wśród studentów Uczelni Medycznych) - piłka nożna (kiedyś klub teraz rekreacyjnie 2x w tygodniu orlik po 1.5h) - numizmatyka (kolekcjonowanie monet) - gra w C-S 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...