Guest Guest Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Nick: h8.MaDeR Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10 Staż w CS-sie: 4 Lata Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Przed resetem było więcej http://www.gametracker.com/player/h8.MaDeR/80.72.43.106:27027/ Dlaczego TY .!: Chciałbym pomóc ogarnąć serwer zeby był porządek Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 h w zależności czy mam czas na grę Kontakt: gg 37871513 steam mader9771 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Jestem na tak : - Potwierdzam że przed restartem było tych godzin znacznie więcej - Wiek - Steam - Aktywny na serwerze , często go widzę - Aktywność na forum zawsze można nadrobić Myślę że powinniśmy mu dać szanse . Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLAND. Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Jestem na nie. Nie spełniasz wymagań. Dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Również na Nie. Słaba aktywność na forum oraz brak spełnionych wymagań. Cały tydzień nie grałeś, zagrałeś w piątek raptem 40 min.. + jestes z nami od czerwca i masz na forum tylko niecałe 4h? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Podzielam zdanie Zielonej, ni z tego ni z owego chcesz admina, ani godzin na servie, ani na forum. Podanie z ... (nie będę brzydko mówił), NIE ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sy[K]uS Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Jestem na nie Słaba aktywność, ja Cie w ogóle nie znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Od restartu minęło już sporo czasu. Masz przegrane niecałe 15h. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...