Guest Guest Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 nick: AMNE?IA wiek: 19 doświadczenie w byciu adminem: raczej tylko na mixowe serwery, chociaż z amxem też sie zdarzało, ale popularne one nie były znajomość amxx: 6 (szybko sie ucze:p) staż w csie: myśle że koło 6 lat, steam od 4 steam/nonsteam: j/w dlaczego ja? myśle że potrafie wychwycić czitera (często pomagadam adminom, mam nadzieje że mogą potwierdzić hehe), poza tym spodobała mi sie atmosfera na serwerze czas: zależy, czasami gram godzine a czasami 6. ogólnie mogę powiedzieć że gram ze 3 godziny dziennie, chociaż myśle że jest to wynik zaniżony kontakt: pw i steam http://www.gametracker.com/player/AMNE%3FIA/80.72.40.110:27026/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prezesik Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 No coz tu mozna Powiedziec:) jezeli chodzi o amx to tam duze nie ma do lapania:D wejdziesz zobaczysz gdzie cos znajduje sie i bedziesz ogarnial. Ja tu moge potwierdzic Pisze na U@ jezeli chodzi o graczy odpalonych.. kulturalny nie widzialem nigdy zeby popadal w zbedne dyskusje z innymi graczami. Jestem Na Tak. to nie zalezy tylko od mojej wypowiedzi tylko od reszty adminow i Przedewszystkim od Opiekuna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Często widziany na serwerze kulturalny nie ma z nim problemow często zgłasza na u@ wiec jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Na Tak często go widzę na serwerze zgłasza cziterów na u@ kulturka jest ogólnie wymagania spełnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Jestem na Tak gra często pisze u@ raz mi podpadl ale nie wnikać czasem nie za dużo juz tych adminów?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 czym Ci podpadłem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Niech zostanie to miedzy nami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Jestem na TAK, dość powodów jest wyżej z którymi się zgadzam. Myśle, że sprawa zamknięta, pora poczekać na decyzje Keymila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...