Reprezentant Napisano 20 Lutego 2014 #121588 Udost臋pnij Napisano 20 Lutego 2014 Nick: Reprezentant Skilla / Gruz Wiek:14 Data rejestracji na forum: w marcu tamtego roku Czas sp臋dzony na forum: 20 dni aktualnie Do艣wiadczenie w ocenianiu: ma艂e Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:nie By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?:tak Dlaczego Ty?: Bo nie inni, po za tym znam si臋 na haxach. Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: 聽22/24h Co艣 od siebie: 2+2=4 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 20 Lutego 2014 #121591 Udost臋pnij Napisano 20 Lutego 2014 To ma by膰 podanie czy 偶art? 聽 Nie przekonuj膮ce podanie, jak dla mnie podej艣cie do rekrutacji powinno by膰 powa偶niejsze. 聽 Jestem na nie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 20 Lutego 2014 #121599 Udost臋pnij Napisano 20 Lutego 2014 Na nie. Podanie do zamkni臋cia. 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: ma艂e Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:nie By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?:tak 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 20 Lutego 2014 #121603 Udost臋pnij Napisano 20 Lutego 2014 Jestem na nie. Aktywno艣膰 ostatnio na forum bardzo ma艂a. Nie mam nic do twojej osoby, ale inne powody raczej znasz. ) 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 20 Lutego 2014 #121604 Udost臋pnij Napisano 20 Lutego 2014 NIE NIE NIE i jeszcze raz NIE ! 聽 聽 聽 podanie na 偶arty ? 聽 聽 聽 Dlaczego Ty? Bo nie inni........偶a艂osne 聽 聽 聽 znam si臋 na haxach........czyli mamy rozumie膰, 偶e grasz/gra艂e艣 na czitach 聽 聽 聽 nie obs艂ugiwa艂e艣 amx........to po co podania sk艂adasz 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 20 Lutego 2014 #121607 Udost臋pnij Napisano 20 Lutego 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi