Reprezentant Napisano 20 Lutego 2014 #121588 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Nick: Reprezentant Skilla / Gruz Wiek:14 Data rejestracji na forum: w marcu tamtego roku Czas spędzony na forum: 20 dni aktualnie Doświadczenie w ocenianiu: małe Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:nie Byłeś banowany na forum lub serwerze?:tak Dlaczego Ty?: Bo nie inni, po za tym znam się na haxach. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 22/24h Coś od siebie: 2+2=4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lutego 2014 #121591 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 To ma być podanie czy żart? Nie przekonujące podanie, jak dla mnie podejście do rekrutacji powinno być poważniejsze. Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lutego 2014 #121599 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Na nie. Podanie do zamknięcia. Doświadczenie w ocenianiu: małe Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:nie Byłeś banowany na forum lub serwerze?:tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 20 Lutego 2014 #121603 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Jestem na nie. Aktywność ostatnio na forum bardzo mała. Nie mam nic do twojej osoby, ale inne powody raczej znasz. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 20 Lutego 2014 #121604 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 NIE NIE NIE i jeszcze raz NIE ! podanie na żarty ? Dlaczego Ty? Bo nie inni........żałosne znam się na haxach........czyli mamy rozumieć, że grasz/grałeś na czitach nie obsługiwałeś amx........to po co podania składasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 20 Lutego 2014 #121607 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi