Guest Guest Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Nick: `EcKo.! Wiek:17 w tym roku 18 bedzie Data rejestracji na forum:2 luty 2013 Czas spędzony na forum:2dni 10h 30min Doświadczenie w ocenianiu:7-8 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Oczywiście bylem ubt na 2 serwerowniach. Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Nigdy Dlaczego Ty?:Jestem miłą i wyrozumialą osobą umiem dobrze rozpoznac czita ss'y demka. Oblugiwalem juz 2 razy amxbansa wiec sobie poradze Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:1h ale jak dostane UbT to napewno częściej Coś od siebie: Miałem wczesniej tu admina na cod modzie 200 na innym nicku. Pozdrawiam wszystkich Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLAND. Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Na nie. Nie znam cię, jesteś na forum długo, a masz tylko 2 dni online. Popraw aktywność na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Sry ze sie wypowiadam Poland nie znasz mnie dlatego bo zmienilem 2 tyg temu nick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Nie kojarze Cię w ogóle, małe zainteresowanie siecią. Do tego twoje podanie mnie odstrasza i nie przekonuje. Na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Na NIE jesteś za krótko z nami, nie znam Cię wogule. Na NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Najpierw postaraj się o Admina na MH, wykaż się znajomością rozpoznawania cziterów, wtedy wróć do podania. Jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetra Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 nic o Tobie nie wiemy . jestem na nie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...