Teez. Napisano 19 Lutego 2014 #121211 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Nick:TeeZ[w#Y] Wiek:16 Data rejestracji na forum:19 styczeń 2014 [wiem że b. mała staż, ale będe ogarniał więcej niż inni ponieważ siedzę b. dużo na forum] Czas spędzony na forum:coś około 5 dni Doświadczenie w ocenianiu:duże, mam dobre słuchawki, więc można wywnioskować czy dany gracz gra na czitach Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:oczywiście Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Zdarzyło sie Dlaczego Ty?:Ponieważ, widze jak biedni ludzie pisząn na Sb sprawdzi ktoś dział z ss'ami, jak pisałem siedze b. dużo na forum. Przed szkołą zawsze wejde zobacze co nowego. Nawet bez tej funkcji oglądam sobie demka, ss'y. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:dużo bywa nawet po 5h w górę, a jak mam dużo lekcji, sprawdziany, egzaminy próbne to po 2-3h dziennie Coś od siebie:Myśle, że dam rade ogarnąć tą posadzke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 19 Lutego 2014 #121218 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 mały staż, spełnij wymagania w podaniu na admina i pokaż znajomość czitów na serwerze wtedy wrócimy do podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 19 Lutego 2014 #121219 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi