Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #119005 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Witam Chciałbym zaproponować, ażeby nasza serwerownia, miała szanse wykazania się w grze pod nazwą ... Kalambury ! Większość osób nie będzie ogarniać o co mi chodzi, a więc tak, zapewne większość z nas zna stronę Kurnik.pl na tej stronie jest wiele zabawnych gier, lecz mi chodzi właśnie o tą, mianowicie jak już pisałem, kalambury !, podzielilibyśmy się na kilka grup, wzór poniżej : Grupa A : Strzelba, Filiżanka, Kurtka, Bluzka, Chusteczka, KrążekHokejowy Grupa B : Fiołek, Barszcz, Zegar, Oko, Hiacynt , MlekoUgotowane Grupa C : Nóż, Napój, Długopis, PogryzionyTelefon, Komórka, Koń Grupa D : Uszko, Nosek, Kość, Włosek, Paluszek, Paznokieć Dwie pierwsze osoby, z największą ilością punktów, przeszły by dalej, i stworzyły by kolejne grupy , wzór poniżej Grupa 1 : Strzelba, KrążekHokejowy , Fiołek, MlekoUgotowane Grupa 2 :Nóż, Koń, Uszko, Paznokieć Te grupy, zagrałyby ze sobą, przeszły by po dwie osoby. I teraz główna część, finały, FINAŁ : KrążekHokejowy, MlekoUgotowane,Koń, Paznokieć Osoba z największą ilością punktów, by wygrała, turniej mógłbym zorganizować ja, jeśli znalazłby się chętny grafik, mógłby zrobić nawet świecący znaczek : Kalambur (Wymyśliłem na zawołanie :0) Proszę o pozytywne rozpatrzenie, było by śmiesznie, I co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #121178 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Serio ? Jak dla mnie to śmiech na sali ^^ Ale rozumiem, że się starasz jako nowy użytkownik. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 19 Lutego 2014 #121233 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Mi się nie podoba. Na nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 19 Lutego 2014 #121239 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 A kto weźmie w tym udział ? Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #121248 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Tak jak wyzej napisali poprzednicy watpie aby bylo tym zainteresowanie, sam tez nie wzialbym w tym udzialu. Jezeli juz chcialbys zrobic jakis turniej z gra z kurnika to predzej karty,szachy, warcaby moglyby sie przyjac niz te kalambury... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 19 Lutego 2014 #121266 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Bez przesady, wątpię żeby ktoś w to chciał się zabawić, dziękuję za propozycję mam nadzieje ze z czasem zaproponujesz coś lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2014 #122102 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 No OK, chociaż dla mnie to wyśmienity pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Lutego 2014 #122107 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Ja osobiście chętnie bym się pobawił, ale we dwójkę to raczej nie ma sensu. Brak zainteresowania, zatem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Lutego 2014 #122108 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi