Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #119005 Napisano 19 Lutego 2014 Witam Chciałbym zaproponować, ażeby nasza serwerownia, miała szanse wykazania się w grze pod nazwą ... Kalambury ! Większość osób nie będzie ogarniać o co mi chodzi, a więc tak, zapewne większość z nas zna stronę Kurnik.pl na tej stronie jest wiele zabawnych gier, lecz mi chodzi właśnie o tą, mianowicie jak już pisałem, kalambury !, podzielilibyśmy się na kilka grup, wzór poniżej : Grupa A : Strzelba, Filiżanka, Kurtka, Bluzka, Chusteczka, KrążekHokejowy Grupa B : Fiołek, Barszcz, Zegar, Oko, Hiacynt , MlekoUgotowane Grupa C : Nóż, Napój, Długopis, PogryzionyTelefon, Komórka, Koń Grupa D : Uszko, Nosek, Kość, Włosek, Paluszek, Paznokieć Dwie pierwsze osoby, z największą ilością punktów, przeszły by dalej, i stworzyły by kolejne grupy , wzór poniżej Grupa 1 : Strzelba, KrążekHokejowy , Fiołek, MlekoUgotowane Grupa 2 :Nóż, Koń, Uszko, Paznokieć Te grupy, zagrałyby ze sobą, przeszły by po dwie osoby. I teraz główna część, finały, FINAŁ : KrążekHokejowy, MlekoUgotowane,Koń, Paznokieć Osoba z największą ilością punktów, by wygrała, turniej mógłbym zorganizować ja, jeśli znalazłby się chętny grafik, mógłby zrobić nawet świecący znaczek : Kalambur (Wymyśliłem na zawołanie :0) Proszę o pozytywne rozpatrzenie, było by śmiesznie, I co wy na to ?
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #121178 Napisano 19 Lutego 2014 Serio ? Jak dla mnie to śmiech na sali ^^ Ale rozumiem, że się starasz jako nowy użytkownik. Jestem na NIE.
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #121248 Napisano 19 Lutego 2014 Tak jak wyzej napisali poprzednicy watpie aby bylo tym zainteresowanie, sam tez nie wzialbym w tym udzialu. Jezeli juz chcialbys zrobic jakis turniej z gra z kurnika to predzej karty,szachy, warcaby moglyby sie przyjac niz te kalambury...
bydlak Napisano 19 Lutego 2014 #121266 Napisano 19 Lutego 2014 Bez przesady, wątpię żeby ktoś w to chciał się zabawić, dziękuję za propozycję mam nadzieje ze z czasem zaproponujesz coś lepszego
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2014 #122102 Napisano 21 Lutego 2014 No OK, chociaż dla mnie to wyśmienity pomysł.
n-ty dzien Napisano 21 Lutego 2014 #122107 Napisano 21 Lutego 2014 Ja osobiście chętnie bym się pobawił, ale we dwójkę to raczej nie ma sensu. Brak zainteresowania, zatem...
n-ty dzien Napisano 21 Lutego 2014 #122108 Napisano 21 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
19 Lut
6
21 Lut
3
Najaktywniejsi w tym temacie