Go艣膰 Guest Napisano 19 Lutego 2014 #120983 Udost臋pnij Napisano 19 Lutego 2014 Nick: haPek!! 聽 Wiek: 17 聽 Data rejestracji na forum: 21-05-2013 聽 Czas sp臋dzony na forum: 12d 23h 5m 19s 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: Du偶e 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Tak 2x ssy (czyste) 聽 Dlaczego Ty?: Mam du偶e do艣wiadczenie w ocenianiu demek, chce pom贸c jak najbardziej koleg膮 z UBTeamu 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: 4-5h 聽 Co艣 od siebie: Licz臋 na wyrozumia艂o艣膰 ;p 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 19 Lutego 2014 #120985 Udost臋pnij Napisano 19 Lutego 2014 TAK 聽 聽 聽 +sta偶 na forum 聽 +amxbans 聽 +ocenianie demek :3 聽 -/+popraw troche aktywno艣膰 na forum bo jeste艣 ju偶 prawie rok na forum a ja mam 1/3 Twojej aktywno艣ci na forum a jestem z Wami miesi膮c 聽 聽 聽 Pozdrawiam, TeeZ. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 19 Lutego 2014 #120986 Udost臋pnij Napisano 19 Lutego 2014 Jestem na TAK: 聽 -Mi艂y, 聽 -Ogarni臋ty, 聽 -Sta偶 na forum. 聽 Na pewno sobie poradzi.聽 聽 Powodzenia. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 19 Lutego 2014 #120996 Udost臋pnij Napisano 19 Lutego 2014 Jeste艣 z nami d艂ugo, jeste艣 ogarni臋ty i my艣l臋, 偶e poradzisz sobie bez problemu. Na tak.聽 聽 Musisz troch臋 poprawi膰 aktywno艣膰 na forum, ale to chyba nie b臋dzie problem.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 19 Lutego 2014 #121000 Udost臋pnij Napisano 19 Lutego 2014 Sta偶 przede wszystkim Ogarni臋ta osoba. Jestem na Tak, jedyne zastrze偶enie co do aktywno艣ci na forum tak jak inni, ale to si臋 da nadrobi膰 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 19 Lutego 2014 #121006 Udost臋pnij Napisano 19 Lutego 2014 D艂ugo przebywa na forum a to bardzo wa偶ne jak chce si臋 pe艂ni膰 t膮 funkcje masz moje tak聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 19 Lutego 2014 #121016 Udost臋pnij Napisano 19 Lutego 2014 Masz ode mnie TAK'a 聽 Ogar cz艂owiek 聽 Wiek dobry ;d 聽 No co tu jeszcze no tyle wystarczy 聽 Tylko popraw aktywo艣膰 popraw na forum 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 19 Lutego 2014 #121076 Udost臋pnij Napisano 19 Lutego 2014 pliki wys艂ane na PW czekam na rozpiski :)mo偶esz w temacie b膮d藕 odes艂a膰 pw 聽 聽 聽 linki do demek pode艣le na forum po ocenie聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 19 Lutego 2014 #121107 Udost臋pnij Napisano 19 Lutego 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi