Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #120966 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Nick: Zeun (gram tez pod nickiem "~") Wiek: 17 Data rejestracji na forum: 14.01.2014 Czas spędzony na forum: 5dni, 11 godzin, głownie z racji tego, ze krotko jestem na forum + nie byłem obecny przez 1,5 tygodnia. Godzinki szybko beda rosły. Doświadczenie w ocenianiu: uważam, ze spore Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak na serwerze, były to bany z powodem wrzucenia screenow, oczywiscie zostałem odbanowany. Dlaczego Ty?: O wiele bardziej preferuje banowac online. Wtedy na każde zawołanie moge wejsc na dany serwer, spisac ip i dodac bana. Nie lubie wybierac konkretnego serwera, aby na nim adminowac- lubie różnorodność Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Cały czas mam otwarte forum. Na tygodniu jest to zazwyczaj od 15-23. Piatek, sobota, jestem w godzinach popołudniowych i nocnych, a w niedziele cały dzionek. Coś od siebie: Jedyne co moge dodać od siebie to prośba o pozytywne rozpatrzenie podania. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 19 Lutego 2014 #120968 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Jestem na tak . Zgłaszasz wielu cziterów, twoje demka są dobre, można z nich wiele wywnioskować. Nie jesteś zbyt długo na forum, ale widać, że się starasz. Duże znaczenie ma również to jak ocenisz demka przygotowane przez Opiekuna. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #120972 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Jestem na Neutral krótko jesteś na forum, ale jeśli dobrze oceniasz demka to można dać ci szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Lutego 2014 #120976 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Zdecydowanie za krótki staż. Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 19 Lutego 2014 #120979 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 fakt zgłaszasz dużo cziterów ale twój staż jest za krótki , na początek postaraj się o admina na którymś serwerze wykaż się że ogarniasz cziterów w grze wtedy wróci do podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 19 Lutego 2014 #120981 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361882 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "UnBan Team " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi