Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podankoo!

Gość Guest

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Zeun (gram tez pod nickiem "~")

Data rejestracji na forum: 14.01.2014

Czas spędzony na forum: 5dni, 11 godzin, głownie z racji tego, ze krotko jestem na forum + nie byłem obecny przez 1,5 tygodnia. Godzinki szybko beda rosły.

Doświadczenie w ocenianiu: uważam, ze spore

Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: tak

Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak na serwerze, były to bany z powodem wrzucenia screenow, oczywiscie zostałem odbanowany.

Dlaczego Ty?: O wiele bardziej preferuje banowac online. Wtedy na każde zawołanie moge wejsc na dany serwer, spisac ip i dodac bana. Nie lubie wybierac konkretnego serwera, aby na nim adminowac- lubie różnorodność

Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Cały czas mam otwarte forum. Na tygodniu jest to zazwyczaj od 15-23. Piatek, sobota, jestem w godzinach popołudniowych i nocnych, a w niedziele cały dzionek.

Coś od siebie: Jedyne co moge dodać od siebie to prośba o pozytywne rozpatrzenie podania.

Pozdrawiam :)

Jestem na tak . Zgłaszasz wielu cziterów, twoje demka są dobre, można z nich wiele wywnioskować. Nie jesteś zbyt długo na forum, ale widać, że się starasz. Duże znaczenie ma również to jak ocenisz demka przygotowane przez Opiekuna. :) Powodzenia.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...