prezesik Napisano 18 Lutego 2014 #120561 Napisano 18 Lutego 2014 Witam wszystkich juz bylo wiele propozycji zmian mapek lud ich dodania Mam tu kilka co Chcialbym przedstawic wszystkim zwiazanym z tym serwerem:) a wiec tak De_forge- dobrze rozbudowana mapa. Brat blizniak mapki de_cbble. Mape te podobnie jak de_mirage. zostala dodana do listy map ktore byly rozgrywane np na beat it Championship. https://www.google.pl/search?q=de_forge&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_UEDU8feD8WP4gSp1IHwBQ&sqi=2&ved=0CC8QsAQ&biw=1024&bih=640 De_eldorado- tu nie bede opisywam znana kazdemu bardzo dobra mapka. De_scud bardzo znana mapa dla osob ktore juz troche graja w cs. nie wszyscy pewnie ja kojarza ale bardzo dobrze sie na niej Gra polecam. https://www.google.pl/search?q=de_forge&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_UEDU8feD8WP4gSp1IHwBQ&sqi=2&ved=0CC8QsAQ&biw=1024&bih=640#q=de_scud&tbm=isch De_russka- Mapa przenosi nas w klimat zimowej rosji jest duzo przejsc bardzodobrze rozbudowana tak jak kazda mapa DE posiada dwa bsy. https://www.google.pl/search?q=de_forge&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_UEDU8feD8WP4gSp1IHwBQ&sqi=2&ved=0CC8QsAQ&biw=1024&bih=640#q=de_russka&tbm=isch De_bahrain- kiedys grajac na innej serwerowni wrzucili ta mapke po rozgraniu kilku rund i zapoznaniu sie z mapka Bardzo duzo grajacych tam osob Stwierdzilo ze Bardzo dobra mapka. warta polecenia. https://www.google.pl/search?q=de_forge&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_UEDU8feD8WP4gSp1IHwBQ&sqi=2&ved=0CC8QsAQ&biw=1024&bih=640#q=de_bahrain&tbm=isch&imgdii=_ De blue Final- ta mapa zostala w 2008 roku udoskonalona od wczesniejszej wersji de_blue wprowadzono kilka poprawek ta mapa miala byc traktowana tak jak mapa de_inferno czy de_nuke. niestety nie powiodlo sie i stala sie zwykla mapka o ktorej malo osob pamieta lecz rowniez jest warta polecenia. https://www.google.pl/search?q=de_forge&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_UEDU8feD8WP4gSp1IHwBQ&sqi=2&ved=0CC8QsAQ&biw=1024&bih=640#q=de_blue+final&tbm=isch&imgdii=_ De_kalt- osadzona w zimowych klimatach bardzo duza mapa. liczne pomieszczenia (piwnice,pokoje) stanowia glowna czesc mapy.Wrog moze byc wszedzie dlatego bieganie na oslep jest tu niewskazane. https://www.google.pl/search?q=de_forge&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_UEDU8feD8WP4gSp1IHwBQ&sqi=2&ved=0CC8QsAQ&biw=1024&bih=640#q=de_kalt&tbm=isch&imgdii=_ a co do Map Aktualnych zamienilbym kilka mapek napewno za: -de_abaddon gracze nie sa zadowoleni z tej mapki. -cs_italy jak wiadomo mapka tylko dla tt lub mozna zmamienic na italy2 juz lepsze rozwiazanie:) cs_alpin w ogole nie znaja graczce tej mapki nie kazdy bo nie kazdy ale nie jest zbyt dobra cs_militia rowniez nie za dobra mapka de_hell wydaje sie byc zbyt mala na taka ilosc slotow to tyle z mojej strony prosze o ich rozpatrzenie. Aaaa... i jeszcze mam pytanie bo np na dd2 inferno nuke co sie dzieje z kupowaniem broni czasem mozna kupic normalnie a czasem jest tak ze trzeba przejsc troche dalej i znow mozna noramlnie kupic bron. To tyle dziekuje.
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2014 #120741 Napisano 18 Lutego 2014 Moje zdanie: de_forge = OK de_eldorado = Za małe. NIE de_scud = Obojętna mapa de_russka = Stanowcze NIE de_bahrain = Wiele graczy na innych serwach wychodzi gdy zostaje wł. ta mapa, to z moich obserwacji. de_kalt = Stanowcze NIE. Co do aktualnych: de_abaddon, popieram cs_itali, nie koniecznie cs_alpin, stara mapa, ale nie wszscy lubią, ale mogła by być cs_militia, jak wyżej de_hell, wystarczająco jest duża. ;d A z kupowaniem broni tak jest, bo chyba jest resp powiększony
BadBoy Napisano 19 Lutego 2014 #120814 Napisano 19 Lutego 2014 Moje typy : de_forge - jest ok de_eldorado - jestem ZA żeby była bo jest fajną mapą de_scud - nie znam, ale może być fajna de_russka - moim zdaniem ludzie będą wychodzić de_behrain - NIE ! de_kalt NIE ! Co do obecnych map : de_abaddon - z pełnego serwera robi się 10 osób cs_italy - dobra mapa, powinna zostać cs_alpin - nie wszyscy przepadają ale niech zostanie cs_militia- jestem ZA tym żeby pozostała de_hell - dobra mapa .. Musi zostać !!
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #120816 Napisano 19 Lutego 2014 Moje zdanie: de_forge = nie de_eldorado = tak, jest spoko de_scud = nie znam, nie de_russka = nie de_bahrain = nie de_kalt = nie Co do aktualnych: de_abaddon = popieram do usunięcia cs_italy = jest jedno strona nawet przy minimalnej grze TT, jednakże kwestia tego kto dojdzie do CT cs_alpin = kiedyś patrzyłem w MC i widziałem ją , była ustawiona by w nocy ją grać powinniśmy to zmienić , może zamienić ja z de_abbadon de_hell= może być Pamiętajcie że jak im bardziej będą wymyślne mapy, to ludzie chętniej nie wejdą na serwer. Ludzie to TRADYCJONALIŚCI. A z kupowaniem broni tak jest, bo chyba jest resp powiększony Resp jest z pewnością powiększony, serwer ma 30+ slotów, nie dziwcie się
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #120837 Napisano 19 Lutego 2014 de_forge = OK de_eldorado = Za małe. NIE de_scud = Obojętna mapa de_russka = OK de_bahrain = To jest na tej samej podstawie co de_abaddon de_kalt = Stanowcze NIE. Co do aktualnych: de_abaddon = Mówicie, że nie lubią, bo grali by tylko na DD2,NUKE,INF,TRAIN,WESTWOOD...Może czas coś innego ? Jakieś nowe mapy? cs_itali = Niech zostanie. cs_alpin = Co tu znać w tej mapie to nie wiem, grali ostatnio i słyszałem inne zdanie o tej mapie. cs_militia, = Tej mapy też nie znają ? Wszystkie podstawowe mapy powinny być wgrane, takie jest moje zdanie. de_hell = Mapa jest duża i dobrze się na niej gra.
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #120842 Napisano 19 Lutego 2014 Moje zdanie: de_forge = nie de_eldorado =tak de_scud = nie znam, de_russka = nie de_bahrain = nie de_kalt = nie Co do aktualnych: de_abaddon = popieram do usunięcia cs_italy = jest jedno strona nawet przy minimalnej grze TT, jednakże kwestia tego kto dojdzie do CT cs_alpin = kiedyś patrzyłem w MC i widziałem ją , była ustawiona by w nocy ją grać powinniśmy to zmienić , może zamienić ja z de_abbadon de_hell= nie
BadBoy Napisano 19 Lutego 2014 #121069 Napisano 19 Lutego 2014 Co byście powiedzieli na dodanie jeszcze mapy de_irak ? Według mnie fajna mapa i do tego duża
prezesik Napisano 19 Lutego 2014 Autor #121088 Napisano 19 Lutego 2014 Mialem pisac o tej mapie ale wchodzac na liste map na setwerze ffa widzialem ze byla mapa de_irak;) tez bardzo dobra propozyvja jak i sama mapa;)
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #121138 Napisano 19 Lutego 2014 Ja jestem obojętny, bo nie pamiętam która to mapa.
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #121268 Napisano 19 Lutego 2014 de_irak była, lecz się nie przyjęła.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
Popularne Dni
19 Lut
8
18 Lut
2
Najaktywniejsi w tym temacie
BadBoy 2 posts
prezesik 2 posts