prezesik Napisano 18 Lutego 2014 #120561 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Witam wszystkich juz bylo wiele propozycji zmian mapek lud ich dodania Mam tu kilka co Chcialbym przedstawic wszystkim zwiazanym z tym serwerem:) a wiec tak De_forge- dobrze rozbudowana mapa. Brat blizniak mapki de_cbble. Mape te podobnie jak de_mirage. zostala dodana do listy map ktore byly rozgrywane np na beat it Championship. https://www.google.pl/search?q=de_forge&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_UEDU8feD8WP4gSp1IHwBQ&sqi=2&ved=0CC8QsAQ&biw=1024&bih=640 De_eldorado- tu nie bede opisywam znana kazdemu bardzo dobra mapka. De_scud bardzo znana mapa dla osob ktore juz troche graja w cs. nie wszyscy pewnie ja kojarza ale bardzo dobrze sie na niej Gra polecam. https://www.google.pl/search?q=de_forge&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_UEDU8feD8WP4gSp1IHwBQ&sqi=2&ved=0CC8QsAQ&biw=1024&bih=640#q=de_scud&tbm=isch De_russka- Mapa przenosi nas w klimat zimowej rosji jest duzo przejsc bardzodobrze rozbudowana tak jak kazda mapa DE posiada dwa bsy. https://www.google.pl/search?q=de_forge&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_UEDU8feD8WP4gSp1IHwBQ&sqi=2&ved=0CC8QsAQ&biw=1024&bih=640#q=de_russka&tbm=isch De_bahrain- kiedys grajac na innej serwerowni wrzucili ta mapke po rozgraniu kilku rund i zapoznaniu sie z mapka Bardzo duzo grajacych tam osob Stwierdzilo ze Bardzo dobra mapka. warta polecenia. https://www.google.pl/search?q=de_forge&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_UEDU8feD8WP4gSp1IHwBQ&sqi=2&ved=0CC8QsAQ&biw=1024&bih=640#q=de_bahrain&tbm=isch&imgdii=_ De blue Final- ta mapa zostala w 2008 roku udoskonalona od wczesniejszej wersji de_blue wprowadzono kilka poprawek ta mapa miala byc traktowana tak jak mapa de_inferno czy de_nuke. niestety nie powiodlo sie i stala sie zwykla mapka o ktorej malo osob pamieta lecz rowniez jest warta polecenia. https://www.google.pl/search?q=de_forge&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_UEDU8feD8WP4gSp1IHwBQ&sqi=2&ved=0CC8QsAQ&biw=1024&bih=640#q=de_blue+final&tbm=isch&imgdii=_ De_kalt- osadzona w zimowych klimatach bardzo duza mapa. liczne pomieszczenia (piwnice,pokoje) stanowia glowna czesc mapy.Wrog moze byc wszedzie dlatego bieganie na oslep jest tu niewskazane. https://www.google.pl/search?q=de_forge&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_UEDU8feD8WP4gSp1IHwBQ&sqi=2&ved=0CC8QsAQ&biw=1024&bih=640#q=de_kalt&tbm=isch&imgdii=_ a co do Map Aktualnych zamienilbym kilka mapek napewno za: -de_abaddon gracze nie sa zadowoleni z tej mapki. -cs_italy jak wiadomo mapka tylko dla tt lub mozna zmamienic na italy2 juz lepsze rozwiazanie:) cs_alpin w ogole nie znaja graczce tej mapki nie kazdy bo nie kazdy ale nie jest zbyt dobra cs_militia rowniez nie za dobra mapka de_hell wydaje sie byc zbyt mala na taka ilosc slotow to tyle z mojej strony prosze o ich rozpatrzenie. Aaaa... i jeszcze mam pytanie bo np na dd2 inferno nuke co sie dzieje z kupowaniem broni czasem mozna kupic normalnie a czasem jest tak ze trzeba przejsc troche dalej i znow mozna noramlnie kupic bron. To tyle dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2014 #120741 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Moje zdanie: de_forge = OK de_eldorado = Za małe. NIE de_scud = Obojętna mapa de_russka = Stanowcze NIE de_bahrain = Wiele graczy na innych serwach wychodzi gdy zostaje wł. ta mapa, to z moich obserwacji. de_kalt = Stanowcze NIE. Co do aktualnych: de_abaddon, popieram cs_itali, nie koniecznie cs_alpin, stara mapa, ale nie wszscy lubią, ale mogła by być cs_militia, jak wyżej de_hell, wystarczająco jest duża. ;d A z kupowaniem broni tak jest, bo chyba jest resp powiększony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 19 Lutego 2014 #120814 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Moje typy : de_forge - jest ok de_eldorado - jestem ZA żeby była bo jest fajną mapą de_scud - nie znam, ale może być fajna de_russka - moim zdaniem ludzie będą wychodzić de_behrain - NIE ! de_kalt NIE ! Co do obecnych map : de_abaddon - z pełnego serwera robi się 10 osób cs_italy - dobra mapa, powinna zostać cs_alpin - nie wszyscy przepadają ale niech zostanie cs_militia- jestem ZA tym żeby pozostała de_hell - dobra mapa .. Musi zostać !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #120816 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Moje zdanie: de_forge = nie de_eldorado = tak, jest spoko de_scud = nie znam, nie de_russka = nie de_bahrain = nie de_kalt = nie Co do aktualnych: de_abaddon = popieram do usunięcia cs_italy = jest jedno strona nawet przy minimalnej grze TT, jednakże kwestia tego kto dojdzie do CT cs_alpin = kiedyś patrzyłem w MC i widziałem ją , była ustawiona by w nocy ją grać powinniśmy to zmienić , może zamienić ja z de_abbadon de_hell= może być Pamiętajcie że jak im bardziej będą wymyślne mapy, to ludzie chętniej nie wejdą na serwer. Ludzie to TRADYCJONALIŚCI. A z kupowaniem broni tak jest, bo chyba jest resp powiększony Resp jest z pewnością powiększony, serwer ma 30+ slotów, nie dziwcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #120837 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 de_forge = OK de_eldorado = Za małe. NIE de_scud = Obojętna mapa de_russka = OK de_bahrain = To jest na tej samej podstawie co de_abaddon de_kalt = Stanowcze NIE. Co do aktualnych: de_abaddon = Mówicie, że nie lubią, bo grali by tylko na DD2,NUKE,INF,TRAIN,WESTWOOD...Może czas coś innego ? Jakieś nowe mapy? cs_itali = Niech zostanie. cs_alpin = Co tu znać w tej mapie to nie wiem, grali ostatnio i słyszałem inne zdanie o tej mapie. cs_militia, = Tej mapy też nie znają ? Wszystkie podstawowe mapy powinny być wgrane, takie jest moje zdanie. de_hell = Mapa jest duża i dobrze się na niej gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #120842 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Moje zdanie: de_forge = nie de_eldorado =tak de_scud = nie znam, de_russka = nie de_bahrain = nie de_kalt = nie Co do aktualnych: de_abaddon = popieram do usunięcia cs_italy = jest jedno strona nawet przy minimalnej grze TT, jednakże kwestia tego kto dojdzie do CT cs_alpin = kiedyś patrzyłem w MC i widziałem ją , była ustawiona by w nocy ją grać powinniśmy to zmienić , może zamienić ja z de_abbadon de_hell= nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 19 Lutego 2014 #121069 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Co byście powiedzieli na dodanie jeszcze mapy de_irak ? Według mnie fajna mapa i do tego duża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezesik Napisano 19 Lutego 2014 Autor #121088 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Mialem pisac o tej mapie ale wchodzac na liste map na setwerze ffa widzialem ze byla mapa de_irak;) tez bardzo dobra propozyvja jak i sama mapa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #121138 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Ja jestem obojętny, bo nie pamiętam która to mapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lutego 2014 #121268 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 de_irak była, lecz się nie przyjęła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi