Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]bany

Teez.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Gram na Jail'u od 2 dni, w tym 2 bany już poleciały [dzisiaj =,=] 1 - 30 minut za FK. Sprawa się wyjaśniła popełniłem błąd przez nie dosłyszenie drugiego strażnika. 2 - 10 minut temu na 30 minut za leczenie. Sprawa się nie wyjaśniła bo nadal nie wiem jak się leczyć !? Mieliśmy Killday'a zabiłem gościa zostało mi 66hp zleciałem spadochronem i przeleciałem niby nad jakąś platformą i na nią wszedłem. Zabiłem kolejnego pana i kolejny ban na 30 minut... Nie można za pierwszy raz dać przynajmniej ostrzeżenia lub bana na 5 minut ? Chociaż nadal nie wiem za jakie lecznie. I po co tutaj katować tymi 30 minutami, jak gracz może dostać kick'a/bana na 5 minut, jeżeli nie poprawi zachowania to od razu na 30 minut.

No wiem, że zakaz leczenia czytałem regulamin. Tylko nie można wyłączyć tego leczenia tylko wszedłem przez przypadek na tą platformę i od razu ban na 30 minut ? Ja gram dzisiaj już będzie 3 dzień i taki delikwent wejdzie nawet bez świadomości na co i nagle pokazuje mu się ban leczysz się na zabawie (: I co ma zrobić ktoś taki, jak nie wie o co chodzi. Nie można dać za pierwszym razem 5 minutowego bana ? Tylko od razu 30...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...