Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120397 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 - Wchodzenia raz dziennie na forum,-Oczywiście - Posiadanie mikrofonu,-Mam ale i tak będę zmieniał - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich,-Dobrze (przepraszam za fk) - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy,-Postaram się - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze,-Postaram się - Minimum 30h przegrane na serwerze,-Oczywiście na dole jest link do gametracker - Mile widziane aktywne konto steam,-Jest było i będzie Nick:PieRsciOnek Wiek:13 już niedługo 14 lat Doświadczenie (w byciu adminem):byłem tutaj i na innych sieciach Znajomość AMXX (W skali 1-10):8/10 troszkę się poduczyłem Staż w CS-sie:3 lata Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/PieRsciOnek/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!:Jestem dużo na serwerze może czasami mam FK ale daję radę Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:nie wiem zależy w tygodniu gdy jest szkoła to mało a w weekend do 2/3 godzin Kontakt:Jestem ciągle na steam i TS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 17 Lutego 2014 #120400 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Jestem na NIE Miałeś swoją szanse, jest już dużo adminów bajo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120403 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Hmmm, w sumie można mu dać drugą szansę. Adm na 2 tyg, będą skargi odpada jak nie będzie skarg można by go zostawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120404 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Jestem za pomysłem chomika jeśli będzie jakaś skarga sam napisze rezygnacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 17 Lutego 2014 #120407 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Jest już troche adminów nie wiem co powiedzieć :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 17 Lutego 2014 #120422 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Dobra masz szanse. Aktywny itp. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120424 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Jestem na wielkie tak znam go ogar w miarę da rade jest często na serwie na wielkie tak trzeba dać szanse Da sobie koles rade a co do wypowiedzi knoppcio;wypowiedz bez sensu rozwiń swoją wypowiedz a nie 'Miałeś swoją szanse, jest już dużo adminów bajo.'' to nie ty zadecydujesz o tym czy dostaniesz pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120425 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Jestem na nie! - Mało w ct! - Nie ogarnia regulaminu! - Zawsze jak jestem to robi fk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120432 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Jestem na nie! - Mało w ct! - Nie ogarnia regulaminu! - Zawsze jak jestem to robi fk! Jestem mało w ct tak ? a ty zawsze jak jesteś mam fk ? dziwne że jak zawsze jesteś na serwerze to twój gametracker pokazuje coś innego że byłeś tylko dziś (przypadek ? nie sądzę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 17 Lutego 2014 #120452 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 NIE - nie znasz regulaminu - mało w CT - miałeś szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120463 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Jestem na NIE -Miałeś już swoją szansę -Zdecydowanie zbyt dużo adminów na serwerze -Często robisz spiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Opalony Napisano 17 Lutego 2014 #120472 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Jestem na nie! - Mało w ct! - Nie ogarnia regulaminu! - Zawsze jak jestem to robi fk! często w ct jest ogarnia regulamin ciekawe kiedy jesteś na servie raz na pół miesiąca że zawsze te fk są? a co do podanka to na małe TAK, chociaż iż miał szanse i ją zmaścił to dobrze sprawował sie w roli admina to próbnego można dać jak tam pisze Chomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120479 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 jestem za pomyslem chomika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2014 #120592 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Jestem mało w ct tak ? a ty zawsze jak jesteś mam fk ? dziwne że jak zawsze jesteś na serwerze to twój gametracker pokazuje coś innego że byłeś tylko dziś (przypadek ? nie sądzę ) Nick [|PL|] RiCo to też byłem ja! ale zmieniłem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 18 Lutego 2014 #120609 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 @mydlak . Nie chcę nic mówić ale masz zaledwie 2h przegrane na Jailu z czego większość AFK byłeś, więc skąd możesz wiedzieć jak on się sprawuje na serwie ? Niestety jestem na neutral w grę wchodzi kultura i brak szacunku. Ogarnia zna regulamin, ale nie jestem przekonany co do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2014 #120615 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Można daćmu na próbę 2 tygodnie , jest aktywny , przestrzega regulaminu oraz sie pilnuje. Wszystkie wymagania spełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2014 #120644 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Jebac biede jestem na tek ten rudzielec jest aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2014 #120654 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Knopcio jeśli nie wiesz co powiedzieć to poprostu się nie wypowiadaj tak? Jestem na daniu szansy Kulturalny Miły Troche fk Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 18 Lutego 2014 #120665 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Co z tego, że jest aktywny ??? 13 lat ... Zachowanie często szczeniackie co tu więcej pisać ... Miał swoją szanse i pokazał, że nie zasługuje na admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2014 #120666 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Weź już się ogarnij.. nigdy nie miałeś 13 lat? Ogarnia? Ogarnia. I daj mu szanse co? Zależy mu na tym. -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 18 Lutego 2014 #120682 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Coca .. Pokazał wyzywając jednego z graczy teraz już adminów jak mu bardzo zależy ... Co z tego, że ogarnia ... Ja widze, że tu każdy kto ogarnia powinien dostać admina to jest żałosne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2014 #120686 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Heh .. nie każdy ogarnia. O Woluss to co? Hm? Miał admina a miał jaką kulture? Wole już nie mówić.. więc nie patrz tylko na pierscionka. Tyle ode mnie i nie mam zamiaru się z Tb kłócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2014 #120690 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Jestem na tak -aktywny -pomocny -ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 18 Lutego 2014 #120692 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Przypominam, że to jest podanie o admina a nie debata. Zależy mi na wyrażeniu swojej opinii na temat Pierścionka jako admina, pozostałe sprawy na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Opalony Napisano 18 Lutego 2014 #120746 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Co z tego, że jest aktywny ??? 13 lat ... Zachowanie często szczeniackie co tu więcej pisać ... Miał swoją szanse i pokazał, że nie zasługuje na admina. masz racje stracił swoją szanse, ale widać że mu zależy na dostanie 2 szansy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi