7aro Napisano 17 Lutego 2014 #120232 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Twój nick podczas gry: 7aro Godzina, data zdarzenia: 14.15 Mapa: westwood big STEAM_ID / IP:STEAM_0:0:61021194 Uzasadnienie: reg cod 200 8. Miny, Pułapki - nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach i w bliskiej odległości, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie. ( Ban 30 min) z reg @ 16. Kategoryczny zakaz banowania adminów również zawieszonych w swych obowiązkach. Chcąc udowodnić winę adminowi nakręcamy demko lub robimy ss`y na własnym komputerze. Dowody przekazujemy H@ lub Super Adminom do rozstrzygnięcia 18. Jak admin wpadnie w minę to nie znaczy że była w złym miejscu. Pisałem jeśli nie mam racji to może zgłosić skargę a dostałem bana *DEAD* Holt : kto puscil empa? ProGamer100 dropped (PLAYER) 7aro : jak chcesz napisz skarge tetrahydrocanabinol killed 2004krzysztof with deagle [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Bocislaw [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'miny w wejsciu na bs' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:61021194' [AMXBans] Your IP: '77.253.7.36' [AMXBans] =============================================== *DEAD* eR. : old pewnie old killed PaN_PiQuS with ak47 Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. na ss zaznaczyłem miejsce postawionej miny http://imageshack.com/a/img541/4218/uoyo.jpg świadkiem całej sytuacji był gracz o nicku Holt który obecnie znajdował się na TS i widział w grze gdzie je stawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120236 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Po 1 mina byla centralnie w drzwiach nawet jezelki byla tam to nie da sie jej ominac, jak podskoczysz zatrzymasz sie na scianie i spadniesz prosto na nia , a po 2 tam masz takie cos w bliskiej odleglosci od BS , powiedz mi ile byla mina od bs pisalem ci ze 3 razy ale ty nic zbanowal bym kazdego gracza ktory by tam stawial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120239 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Ja niczego nie stawiałem, bo gram cyberem ziomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 17 Lutego 2014 #120241 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Co do całej sytuacji trosze dziwna. Ale powiem tyle nie chce na nikogo donosić ani nikomu krzywdy robić na tym serwie, często siedzę na spect i to przykre ale serio admini nie którzy łamią często regulamin więc dziwne jest to dla mnie.... Co do min z tym był, jest, i zawszę będzie problem. Dlatego proponuje żeby napisać punkt nowy co do min to znaczy żeby dopisać że nie stawiamy min w domkach(pomieszczeniach) gdzie znajdują się hosty, czy też znajduje się BS. Jest tyle miejsc na mapie do stawiania min że to by raczej nie popsuło gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120253 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Admin bocisław dostaje odemnie 1ptk ostrzeżenia na liscie adminów, ale koncowa decyzja należy do Mordercy, wiec czekamy na niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120265 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Podtrzymuję zdanie Pana Olda. Zgodnie z regulaminem nie ma prawda admin banować admina. i za to jak Najbardziej 1ptk w ostrzeżeniach + to miny było przed drzwiami... jak by było w drzwiach lub za nimi. można by było mówić o minach na bs.... I porozmawiam z Obydwoma Panami na temat tego zajścia by uniknąć kolejnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120266 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi