7aro Napisano 17 Lutego 2014 #120232 Napisano 17 Lutego 2014 Twój nick podczas gry: 7aro Godzina, data zdarzenia: 14.15 Mapa: westwood big STEAM_ID / IP:STEAM_0:0:61021194 Uzasadnienie: reg cod 200 8. Miny, Pułapki - nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach i w bliskiej odległości, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie. ( Ban 30 min) z reg @ 16. Kategoryczny zakaz banowania adminów również zawieszonych w swych obowiązkach. Chcąc udowodnić winę adminowi nakręcamy demko lub robimy ss`y na własnym komputerze. Dowody przekazujemy H@ lub Super Adminom do rozstrzygnięcia 18. Jak admin wpadnie w minę to nie znaczy że była w złym miejscu. Pisałem jeśli nie mam racji to może zgłosić skargę a dostałem bana *DEAD* Holt : kto puscil empa? ProGamer100 dropped (PLAYER) 7aro : jak chcesz napisz skarge tetrahydrocanabinol killed 2004krzysztof with deagle [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Bocislaw [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'miny w wejsciu na bs' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:61021194' [AMXBans] Your IP: '77.253.7.36' [AMXBans] =============================================== *DEAD* eR. : old pewnie old killed PaN_PiQuS with ak47 Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. na ss zaznaczyłem miejsce postawionej miny http://imageshack.com/a/img541/4218/uoyo.jpg świadkiem całej sytuacji był gracz o nicku Holt który obecnie znajdował się na TS i widział w grze gdzie je stawiam
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120236 Napisano 17 Lutego 2014 Po 1 mina byla centralnie w drzwiach nawet jezelki byla tam to nie da sie jej ominac, jak podskoczysz zatrzymasz sie na scianie i spadniesz prosto na nia , a po 2 tam masz takie cos w bliskiej odleglosci od BS , powiedz mi ile byla mina od bs pisalem ci ze 3 razy ale ty nic zbanowal bym kazdego gracza ktory by tam stawial
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120239 Napisano 17 Lutego 2014 Ja niczego nie stawiałem, bo gram cyberem ziomek
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 17 Lutego 2014 #120241 Napisano 17 Lutego 2014 Co do całej sytuacji trosze dziwna. Ale powiem tyle nie chce na nikogo donosić ani nikomu krzywdy robić na tym serwie, często siedzę na spect i to przykre ale serio admini nie którzy łamią często regulamin więc dziwne jest to dla mnie.... Co do min z tym był, jest, i zawszę będzie problem. Dlatego proponuje żeby napisać punkt nowy co do min to znaczy żeby dopisać że nie stawiamy min w domkach(pomieszczeniach) gdzie znajdują się hosty, czy też znajduje się BS. Jest tyle miejsc na mapie do stawiania min że to by raczej nie popsuło gry.
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120253 Napisano 17 Lutego 2014 Admin bocisław dostaje odemnie 1ptk ostrzeżenia na liscie adminów, ale koncowa decyzja należy do Mordercy, wiec czekamy na niego.
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120265 Napisano 17 Lutego 2014 Podtrzymuję zdanie Pana Olda. Zgodnie z regulaminem nie ma prawda admin banować admina. i za to jak Najbardziej 1ptk w ostrzeżeniach + to miny było przed drzwiami... jak by było w drzwiach lub za nimi. można by było mówić o minach na bs.... I porozmawiam z Obydwoma Panami na temat tego zajścia by uniknąć kolejnych.
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120266 Napisano 17 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
Popularne Dni
17 Lut
7
Najaktywniejsi w tym temacie
.::DwA gRoszE do WinA::. 1 post
7aro 1 post
Popularne Dni
17 Lut 2014