Skocz do zawarto艣ci

Morderca

Go艣膰

Rekomendowane odpowiedzi

Go艣膰 Guest

1. Nick na TS:

Morderca

2. Wiek:

22 lat

3. Do艣wiadczenie:

Umiem podstawowe rzeczy jak ii ucz臋 si臋 szybko wszystkiego co nowe :)

4. Mikro(obowi膮zkowe):

mam .

5. Ile dziennie po艣wi臋casz na TS?:

3h+. czasami no life ;D ,,

http://speedy.sh/kFA63/15h.bmp

"

6. Dlaczego w艂a艣nie ty:

Poniewa偶 sp臋dzam duzo czasu na ,,ts" i ch臋tnie zawsz臋 s艂u偶臋 pomoc膮 o r贸偶nych porach dnia i nocy

7. Co wprowadzisz na naszego TS:

Kultur臋, Pomoc innym, Godne reprezentowanie naszej sieci

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰 Guest

Jestem na tak

Wiek - Hmm, nie ma ! :D (Oczywi艣cie 偶e jest)

Jest pomocny, czasem si臋 zdenerwuje, dzisiaj napisa艂em do niego Ej i napisa艂 偶e zaraz zbanuje za kulturk臋 (:D)

Yy, dlaczego tutaj pisz臋 " Nick na TS'ie i czas jaki po艣wi臋casz na TS'a , mo偶e chodzi o TS'a? :D "

Jestem na tak

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Jestem na nie zabanoawa艂bym ci臋 pow贸d "lamisz" ale nie mam jak, oporowy zamykaczu :D i jeszcze jedno co zawsze powtarzam...

KL臉KAJ DO MIECZA!!! :D

PS: Jestem na tak spoko ziomek

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Michael :D Na modka ts3 jestes odpowiedni膮 osob膮 :D Jestes mi艂y i ogarni臋ty :D Znam Ci臋 d艂ugo i wiem 偶e nie zrobisz niczego co mo偶e nam zaszkodzi膰 :D !

Odno艣nik do komentarza

Cz臋sto ponosz膮 Ciebie emocje, co kilka razy u艣wiadomi艂e艣 mi na pw, obawiam si臋, 偶e te emocje mog艂yby wp艂yn膮膰 na Twoj膮 prac臋 na ts3.

Jestem na tak poniewa偶 jeste艣 d艂ugo na sieci i ka偶dy Ciebie zna i do艣膰 dobrze dajesz sobie rad臋 ale musia艂by艣 popracowa膰 nad sob膮.

Odno艣nik do komentarza

jestem na TAK nie mam mu nic do zarzucenia pomocny milo si臋 z nim wsp贸艂pracuje nadaje si臋 na to stanowisko w 100% podobno rudy ale to nie jego wina :D cz艂owiek o niebywa艂ym talencie jako jedyny potrafi postawi膰 schody na bs :P

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Jak najbardziej na TAK ;) . Znam morderce juz troche czasu :). Jestes pewny ,ze dalbym rad臋 z t膮 "funkcj膮" ;). Jestes ogarniety i wgl fajnie sie z nim rozmawia .

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...