Yeti95 Napisano 24 Stycznia 2016 #388122 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Wzór skargi (data i godzina): Nick admina/gracza, który zawinił: Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Jakiś czas temu w dziale Urlopy/Nieobecności napisałem temat. Zgłosiłem w nim swoją nieobecność do końca stycznia ze względu na sesję na studiach. Z tego co pamiętam ktoś z Zielonych (chyba z Zielonych) zaakceptował mi to i zamknął temat. Dostałem dziś ostrzeżenie za brak godzin na serwie od opiekuna. I problem polega na tym że nie mogę znaleźć teraz swojego tematu ze zgłoszoną nieobecnością. Patrzyłem na swoim profilu w tematach i postach, nie ma. Mógł ktoś to usunąć? Proszę o jakąś pomoc w tej sprawie czy coś bo to dziwne że temat zniknął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 24 Stycznia 2016 #388123 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Były ddosy i tematy się usunęły, ponieważ musieli użyć kopi zapasowej, to może w tym czasie wstawiłeś urlop? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegam po śniegu Napisano 24 Stycznia 2016 #388125 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Chyba można to było wrzucić do kosza, ale nie usunąć. Co za tym idzie-w Twoich tematach/postach powinien być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yeti95 Napisano 24 Stycznia 2016 Autor #388130 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Ddosy tzn? Nie pamiętam który to był dokładnie ale jakoś tydzień dwa temu mniej więcej. Raczej dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 24 Stycznia 2016 #388138 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Więc się zgadza Ddosowali forum i nie działało. Więcej masz tu --> http://multi-head.pl/index.php?/topic/80375-ważna-informacja-dotycząca-forum/ @@Yeti95 porozmawiaj z opiekunem albo podeślij ten temat ;d Przecież to nie Twoja wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yeti95 Napisano 24 Stycznia 2016 Autor #388141 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Dzięki za wyjaśnienie Ale też pytanie co z moim ostrzeżeniem, jak nie mam dowodu na zgłoszenie nieobecności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 25 Stycznia 2016 #388178 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 @@Malu miał ogarnąć tematy z Urlopami przez backupem, więc może niech się Robert wypowie w tej kwestii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 25 Stycznia 2016 #388194 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 To wytłumacz OP co i jak i wszystko będzie gitarra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Stycznia 2016 #388226 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 No dokładnie. Ja już nawet Robcia uprzedze. Jeśli takowa sytuacja miala miejsce, a wierzyc musimy to zdejmuje to ostrzeżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Stycznia 2016 #388227 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi