think! Napisano 15 Lutego 2014 #119524 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Wnoszę o usunięcie rozgrzewek z map albo ich faktyczne naprawienie. Dziś gram na serwerze od godziny 11 (jest 16:30), wielokrotnie doświadczyłem buga rozgrzewki na różnych mapach. Nie tylko na cs_italy. Serwer przez te bugi ciagle pada i ciągle po starcie serwera gramy dust2. Dziś grałem tę mapę chyba z 7 razy. Pomimo, że 3krotnie przez te godziny, które dziś gram, została wybrana mapa cs_italy ani razu nie została zagrana. Serwer padał, albo był bug mapy, a admini zmieniali mapę na inną, albo dawali vote, w którym nie było cs_italy do wyboru. A przecież demokratycznie większość serwera wybrała cs_italy. Proszę o faktyczne rozwiązanie problemu, a jeśli nie da się naprawić o usunięcie rozgrzewek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 15 Lutego 2014 #119535 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Po prostu sie buguje . Reset i dziala . Tak mi sie wydaje . No ale moglby ktos to naprawic raz na zawsze Jak nie bedzie mozna to usunac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 15 Lutego 2014 Autor #119536 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Późną nocą często nie ma żadnego admina, wówczas nikt nie zresetuje i wszyscy gracze z serwera wychodzą, bo pokazuje, że jest 56:18 do końca rozgrzewki, na dodatek zegar stoi w miejscu. Innymi słowy - kompletnie nie da się grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2014 #119571 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Usunąć? Nie Na prawic? tak, rozgrzewka jest po to żeby klasy się załadowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2014 #119574 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Tak rozgrzewka jest po to aby zdobywac jakies (ks)y lub z tych paczuszek jakas kase, perki ,hp poprostu sa jakies bugi pewnie niedlgo naprawia :aggressive: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2014 #119582 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Nie jestem za usunięciem tej rozgrzewki ale za naprawą wystarczyło napisać temat że się buguje a nie że od razu usuwać. Morderca się tym zajmie jak będzie miał czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 15 Lutego 2014 Autor #119584 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Wczoraj jeden z adminów Cod200 założył temat, gdzie zgłosił ten problem. Padła informacja, że zostało to naprawione, temat został zamknięty, ale jak widać jednak nie zostało. Stąd mój temat - skoro nie da się naprawić to proszę o usunięcie, bo gra na serwerze jest bardzo utrudniona, a gdy admina nie ma, wręcz niemożliwa. Również przychylam się bardziej do naprawienia, lecz jest kilka map, gdzie nie ma rozgrzewki w ogóle (np. de_westwood_big) i klasy się ładują, wszystko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2014 #119681 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 think! wybacz napisałem ze naprawiono ponieważ wraz z Aquax zmieniałem pewne ustawienia i było ponad 18h dobrze i się problem powtórzył. obiecam tyle że ten watek tutaj zemknę dopiero jeśli parę dni się utrzyma wszystko dobrze. mianowicie jak już skończy to Pan aquax naprawiać to zamknę i was po informuję. Przepraszam za utrudnienia i proszę o Cierpliwość. Dodam na poprawę humoru że dziś lub jutro zostaną wgrane poprawione klasy i perki z ostatnich waszych propozycji . i Jeszcze raz proszę o Cierpliwość jak tylko to naprawimy dam znać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 #119834 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Lepiej naprawic rozgrzewke a nie ja usunac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 16 Lutego 2014 #119843 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Jak dla mnie już teraz możną ją usunąć ponieważ tylko się psuję, Misji już nie ma więc ta rozgrzewka w ogóle jest nie potrzebna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 #119845 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Bydlak misje wroca jak zostana naprawione i ja jestem za naprawieniem rozgrzewki a nie usunieciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120343 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 W mojej opini, nie ma sensu latać z glockiem czy usp przez 45-50 sek. Rozgrzewka nikomu nie przeszkadza, można potrenować umiejętność walki z kosą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120395 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Wystarczy naprawić plugin z Rozgrzewką i wszystko będzie śmigać . Nie ma co się bulwersować Administracja napewno wie o problemie i nad nim pracuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Lutego 2014 #122162 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Usterka naprawiona, rozgrzewka zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Lutego 2014 #122163 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi