Gość Guest Napisano 15 Lutego 2014 #119463 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Twój nick podczas gry:Frig Godzina, data zdarzenia:Przed chwila Mapa:JB_SNOW STEAM_ID / IP:178.43.236.135 Uzasadnienie:Prosze o ub jesli admin The angry smile nie ma na to dowodów' Aquax to do cb porozmawiaj sobie z adminami bo ban na 7 dni za fk to troche za duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2014 #119477 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Nie dalem Tobie bana na 7 dni jedynie za fk. Miales juz 2 fk. Jeden w celi, a nastepnie przypadkowo w terrarium. Ostrzeglem Cie o tym, ze dostaniesz bana po czym zniknales z serwera. Uznalem to za ucieczke przed banem. Mialem juz wiele takich sytuacji wiec pewniego razu spytalem sie Satanka jak ma wygladac banowanie takich graczy. Powiedzial mi, ze w takich sytuacjach mam przedluzyc bana do tygodnia z racji ucieczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2014 #119479 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 A wiec tak w celi nie mialem fk to po pierwsze a tam w terarium pprzez przypadek dostal hs to wyszedlem z serwa chce wejsc i ban na 7 dni no stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2014 #119485 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Jak juz wczesniej napisalem ostrzeglem Cie, ze dostaniesz bana i wtedy wyszedles z serwera. Uznalem to za ucieczke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2014 #119600 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 stary nie powiedzialeś ani slowa wiec jak mogleś ostrzegać nie wiem co ty uznajesz za ucieczke skoro po nie wiem 2 sekundach wszedlem na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2014 #119623 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Poczekajcie na UBT, a nie się kłócicie. :diablo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 15 Lutego 2014 #119660 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Pkt w regulaminie admina mówi:"4. Admini dokumentują (dema, screenshoty, logi) wykroczenia graczy, którym należy się Ban na dłużej niż 30h" Więc może jakiś dowód za co dostał bana bo jak sam wiesz, każdy może dać bana i napisać za co nie przedstawiając jasnych dowodów. Malu prosiłbym o ocenę tej sytuacji, Ty jesteś opiekunem Jail`a więc mógłbyś wziąć sprawę w swoje ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 16 Lutego 2014 #119737 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Z przykrością muszę przyznać, że miałeś massowe fk. Chciałem Cie zbanować na 3h, ale TheAngrySlime mnie wyprzedził i dał na tydzień. Dobrze postąpił, bo nikt nie przewidział, że będziesz chciał wbić na serwer po takim czymś. Ucieczka to ucieczka i mamy nakazy, aby banować na tak długi okres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 16 Lutego 2014 #119739 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi