Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wzór podania:

Nick: prezesik

Doświadczenie (w byciu adminem): ogolem bedzie 3 lata z przerwami 

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9

Staż w CS-sie: 8 lat :)

Steam / NonSteam: oczywiscie tylko steam:)

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27026/top_players/?searchpge=2#search

Dlaczego TY .!: nie bede mowil ze nie ma adminow na serwerze bo Admini sa:) moze nie zawsze kazdy ma czas bo to jest oczywiste ale jeszcze jeden admin jakby byl to by sie nic nie stalo a moge rowniez pomoc tym bardziej ze czesto gram:)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 3 do 6 godz:) 

Kontakt: steam, pw

Wiem ze to Moj pierwszy post ale wszystko sie nadrobi bede uczestniczyl w zyciu forum jak i na serwerze:) 

Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego Podania:) 

Napisano

Także jestem NEUTRAL, tak jak Eryk , ale dodatkowo:

- jak gram to zawsze jest jakiś admin, zdarza się, że gra po 4-5 adminów, dlatego wydaje mi się , że nie potrzeba kolejnego admina

- konto do podania

ALE:

- jeżeli GC nie kłamie grasz z rana , czyli po 7 rano (tylko z tego powodu mógłbym dać szanse)

Napisano

Eryk nie wiedzialem ze jestes Adminem widuje Cie na serwerze ale czesto pisze do naab albo Czapli bo tylko ich znam z adminowania na ffa czesto pisze do yoha bo zna wiecej adminow tutaj tak samo czesto pisze np do keymil ze ktos podejrzany. Ale i tak dziekuje za opinie bede sie staral zebym sie wyroznial;) powodzenia dla wszystkich;)

Napisano

Prezesik bardzo często zgłasza mi cziterów, nawet jak nie gram na serwerze, jest aktywny oraz mam nadzieję poradzi sobie.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...