Gość Guest Napisano 15 Lutego 2014 #119317 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Nick: FallEdge Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): dosyc spore oczywiscie takze sie ucze cos nowego u nasz adminow Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: ponad 2 lata Steam / NonSteam: steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/FallEdge/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!: Wiem ze czase jakies slowo powiem nie potrzebnie ale bym chcial zostac aby dotrzymac jakiegos porzatku kiedy nie bedzie zadnego admina poniewaz wlanczaja rozne chity Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Czesto gram na naszym cod modzie tak moze 5/6 godzin ale nie zawsze najwiecej w weekend Kontakt: gg: 48272697 Skype: oskarek12345678 PS: Zrozumiem jesli moje podanie zostanie odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 15 Lutego 2014 #119359 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Jesteś aktywny na serverze to fakt, ale jeżeli chcesz ubiegać się o stanowisko admina musisz nas (mnie) do siebie przekonać. W ogóle Cię nie znam, rzadko zgłaszasz co dzieje się na serverze, na tą chwilę jestem na nie. Ps : Odrób 2 pkt ostrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2014 #119363 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 nie znam cię w ogóle na chwile obecną jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Lutego 2014 #119364 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Trochę ponad tydzień temu odpracowałeś swojego perma i dostałeś drugą szansę. Składanie podania po tak krótkim czasie jest delikatnie nie na miejscu. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi