Teez. Napisano 14 Lutego 2014 #119072 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Nick: TeeZ[w#Y] Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem 2 latka temu na jednej serwerowni, ale niestety serwery upadły bo zbankrutowały Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 na pewno ogarne Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/TeeZ%5Bw%23Y%5D/80.72.43.106:27027/ Dlaczego TY .!: Ponieważ ja zazwyczaj gram wieczorami lub od razu po szkole, ostatnio grywam b. dużo Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: sporo zazwyczaj 3-4h Kontakt:gg/steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Lutego 2014 #119081 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Jesteś aktywny na serverze to fakt, ale widać, że w krótkim czasie chcesz bardzo dużo. Składasz podania dosłownie co chwilę- jeżeli chcesz ubiegać się o to stanowisko musisz nas, do siebie przekonać. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 14 Lutego 2014 #119093 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Ja neutral... widuje na serwie ale praktycznie Cię nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2014 #119097 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Ja cie na serverze praktycznie nie widuje moze mamy takiego pecha i na siebie nie wpadamy i mysle ze za szybko te podanie zlozyles daj sie poznac adminom.Jak narazie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2014 #119130 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 neutral -widze Cie, jestes aktywny -kulturalny -nie znam Cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Lutego 2014 #119208 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Rozmawialiśmy wczoraj na temat twojej kandydatury. Jesteś niesłowny, a to cię z góry eliminuje. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi