Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie o admina Uki` . *

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Uki` .     *

Doświadczenie (w byciu adminem): Staż na kilku innych serwerach [ jako admin oczywiście ]

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/7

Staż w CS-sie: poprzedni steam 1.3k h, obecny nowy od niedawna 91h.

Steam / NonSteam: Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: screen z painta bo widze ze link sie nie otwiera: http://speedy.sh/uY8gp/nic.bmp

Dlaczego TY .!: Chcę troche ogarnąc ludzi którzy łamią regulamin na serwie, a gram często i myśle że podołam zadaniu :D

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4/5h

Kontakt: [email protected] lub steam.

oczywiście że na nie, wyjaśnienie jest w skargach przed chwilką wrzuciłem demko z tego jak buguje rakiety.

nie dorosłeś kolego do admina jeszcze.

przestańcie tutaj wypisywać te bzdury pod każdym podaniu te same formułki. gość jest miły? cytat z dziś " nie kradnij kurwo hostów"

no faktycznie miły do bólu.

JA również jestem na NIE. Głównie jeśli chodzi o regulamin, ponieważ właśnie jak CZITER napisał nie ylko bugujesz rakiety na respa ale rashujesz itp. W podaniu brody tez było, że nie zna regulaminu i od razu był eliminowany z bycia Adminem. Tak tez powinno być w tym przypadku.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie: Osoba niekulturalna i nie przestrzegająca regulaminu, na naszej sieci nie ma szans na zdobycie jakiejkolwiek rangi.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...