Mart_Verum Napisano 13 Lutego 2014 #118615 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Raz w miesiącu proponuję zorganizować turniej Admini vs Gracze na 3 mapach - dust2, tuscan i aztec. Exp wtedy byłby zwiększony dla graczy. Turniej trwałby około godziny. Nie potrzeba wtedy żadnych zapisów itd. To byłoby w formie niespodzianki. Co sądzicie? Robiłam już coś takiego na poprzedniej serwerowni i zawsze zdawało egzamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Lutego 2014 #118625 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Pomysł, brzmi całkiem nieźle. Jeżeli nie będzie żadnych przeciwwskazań to jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 13 Lutego 2014 #118651 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Chcesz robić eventy na serwerze, gdy na serwerze jest 29/32? Chcecie stracić graczy? Zobaczą, że serwer jest na hasło, i pójdą szukać dalej. Takie rzeczy róbcie na innych serwerach, nie na takich gdzie grają ludzie... Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lutego 2014 #118653 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Porozmawiam z aquaxem na ten temat i dam znać. Ale uważam ze pomysł na darmowym serwerze to lipa bo to może spowodować stratę graczy ;/. takie rzeczy trzeba by robić coś w rodzaju mixów na serwerze mixowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lutego 2014 #118673 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Przykro mi, ale ten pomysł u nas nie przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lutego 2014 #118674 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi