Gość Guest Napisano 13 Lutego 2014 #118583 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Witam dzisiaj wysłałem sms'a na vipa za 11zl Treść: cssetti Numer: 79480 Oraz po 2 minutach przyszło mi coś takiego "Bledna wiadomosc.Sprawdz pierwsze slowo i numer, na jaki wysylasz.Sprobuj jeszcze raz. Pieniadze na koncie mi zjadło poprzez wyslanie tego sms'a... Nie mialem nigdy takie problemu poniewaz juz nie raz kupywalem premki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 13 Lutego 2014 #118585 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Proponuję napisać prywatną wiadomość do H@, bądź któregoś z Opiekunów Sieci. Tam szybciej rozwiążecie problem, niż na publicznym. Nikt inny nie jest w stanie tego sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 13 Lutego 2014 #118645 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Dokładnie tak jak piszę, przedmówca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 13 Lutego 2014 #118647 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi