#RELOP Napisano 12 Lutego 2014 #112327 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Twój nick podczas gry:Dont Waste The Time Godzina, data zdarzenia:18:20 jakoś Mapa:akd_snowday STEAM_ID / IP:Grałem na NS, ponieważ STEAM mi nie działa 89.239.74.38 Uzasadnienie: Wszedłem na serwer, przez przypadek włączyłem binda z reklamą i ban BEZ OSTRZEŻENIA.. Moim zdaniem było to nieodpowiedzialne zachowanie Admina, ponieważ wiedział, że dosyć często gram na MH. Chcem zaznaczyć, że nie spamowałem, tylko raz użyłem binda.. Proszę o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 12 Lutego 2014 #112317 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Okej rozumiem. Proszę o wypowiedź admina, jeżeli przez przypadek użyłeś to nie musiało to się skończyć od razu banem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Lutego 2014 #116642 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Tym razem otrzymujesz UB, lecz następnym razem bez kary się nie obędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Lutego 2014 #116643 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi