Gość Guest Napisano 11 Lutego 2014 #110053 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Witam wszystkich ! W tym poście chce wysunąć taka drobną inicjatywe A mianowicie ! Co wy byście powiedzieli na takie coś ,żeby dorzucić taki "Bonus " do Vipa jak : "Podwójny skok" ? Według mnie przyciągło by to większa uwagę różnych graczy i zaczeli by kupywać tego Vipa. Mój pomysł uważam za bardzo przydatny Nie wiem co tu więcej napisać bo nie mam głowy dzis do tego . Prosze wypowiadajcie sie na ten temat co sądzicie Moje zdanie jest na tak ;D Pozdrawiam : `bZn~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Lutego 2014 #112245 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Podobny temat był już kilkukrotnie poruszany. Na ODD2 podwójny skok nie ma wielu zwolenników. Ten plugin mamy wgrany na naszym 4FUN'ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lutego 2014 #112227 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Gram od nie dawna na waszej serwerowni i nie wiedziałem ,że ktos już o tym pisał Czyli moja propozycja skreslona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 11 Lutego 2014 #112228 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Jestem na NIE. Nie potrzebne to jest. Wskakiwali by na txt a potem bany za "podwójny skok" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lutego 2014 #112229 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Wedlug mnie " txt" nie podwojny... przemyslcie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 11 Lutego 2014 #112230 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Jestem na nie! (to nie jest server na rangi jak Mod BF2 np. itp.) Niech zostanie jak jest bo tak jest najlepiej ODD2 normalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 11 Lutego 2014 #112231 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Oczywiście, że na nie. To jest bez sensu na tym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Lutego 2014 #112225 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi